nie ale vazne isla som len tak sama po meste z dobrou naladou a slapla do hovna ale riadneho ... a tak taky mensi zachvat smiechu ani neviem preco asi zo zufalstva
Kopírovanie jednej stránky na slovenčinu... rehotala som sa ako naozaj, hlavne keď sme tam kopírovali aj MYP. Z nejakého dôvodu som dostala záchvať smiechu trvajúcu aspoň desať minút
@3 Jj,tie ktoré ani nevieš prečo máš sú najlepšie.Dnes som šla na tréning, a pustilo ma také auto na prechode. Som sa začala uprostred prepchatého chodníka tak rehotať...
Ja som sa v sobotu vratil z lyziarskeho, takze veci ktore ma rozosmiali v poslednej dobe uz ani neratam, ale urcite to bolo hladanie Narnie po celom hoteli, drtenie kalceta s modro-zltymi skriatkami, hladanie styroch mrazenych moriakov, telefonaty roznym ludom co boli taki odvazni a dali si cisla do zlatych stranok, volanie do roznych organizacii ako napr. Pohrebny Ustav, Renault, AAA Auto, Ticket Restaurant a roznych pizzerii.
,,Nelepší se, nýbrž horší, je hlasitější, košile se rozhaluje ještě víc, vidíme mu na pupek. Nějaká ženská vedle mě vzdychá a strká si ruku do kalhotek. 'Madam,' ptám se jí, 'ztratila jste něco?' Pupek, to je něco jako mrtvé oko, je to špinavá věc. I ptáka by uráželo, kdyby se tam měl vykadit."
Vulgárne, primitívne a svojím spôsobom trápne, ale veď Bukowski.**desaťminútový záchvat zvíjania sa na podlahe**
A potom live preklepy...spolužiačka: odkurvuje sa mi noha (odkrvuje), resp. učiteľ: prepáčte, ak niekoho vzrušujem (vyrušujem).
dnes keď som bola u svojho chalana a prišla tam moja profka sloviny(jeho sestrenica)...ako trápne to bolo totálne ale dávno som sa tak dobre nenasmiala
SCRUBS a tie ich hlasky ked napr vsetci hovoria smutne pribehy a TURK - "Pametam sa ked moja mam vosla do izby a povedala, Turk je koniec, kariera Michaela Jordana sa skoncila" DR.COX - "Je este niekto vedsi idiot ako ty ?"
V poslednej dobe je toho veľa... vlastne u mňa je to stále veľa čo ma rozosmeje... ale najčastejšie sa vraciam k tomu, ako som so spolužiačkou behala po chodbe, lebo sme hľadali jednu profesorku a za boha sme ju nevedeli nájsť. Po asi 15 minútach spolužiačka zahlásila:,,Beháme jak bez kompasu." Neviem prečo, ale ja som sa tak začala smiať, až vybehlo pár učiteľov s tým, že "je vyučovacia hodina."
Mňa dnes brutálne chytil záchvat, keď ma skoro zrazili mestskí policajti, stretla som s cigou v ruke moju učiteľku bioly, ktorá len kukala. A keď som prišla do školy po 20 minútach spánku(som sa totoťiž učila ), tak si všetci mysleli že som dohúlená.
ked sme na nemine citali o mydlwe a vevericke...akoze to boli dva clanky nie jejden ..nehladajte spojitost vo vevericke a mydle ...ale aj tk sm sa natom tk rehotala ze mi tiekli slzy a nevedela sm dychat : ..a ucitelka a spoluziaci (boli sme styria koze ale neva bo nas bolo v triede asi 10 bo bol kazdy xory) na mna cumeli jak na zhulenu xixi
no mna dnes najviac rozosmial jeden úbohý nemenovaný admin jedného nemenovaného "portálu pre násťročných", ked aby dokázal svoju "moc" začal mazať nejaké moje komentáre a nakoniec aj celú diskusiu...
Dnes ma neskutočne rozosmialo, ako sme s kamarátkou boli na pizzi a ona nevedela ako sa číta Pizza Prosciuto a hovorila, že chce toho prostitúta a za ňou práve dostala záchvat čašníčka. Keď sme dojedli, kamarátka si dosť zdravo odgrgla a čašníčka zas bola za ňou a zas sa začala neskutočne smiať. A nakoniec, hovorila mi niečo a začala sa strašne smiať a potom hovorí: "Dúfam, že hentá sa zas za mnou nekrčí a nesmeje." Samozrejme tam stála a počula ju. Potom už len nadávala.... "Prečo ja? Božeee, prečo jaaaaa?!?!" Dnešok s ňou stál fakt za to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
rofl
@8 tak daj najlepšie za dnes...
@14 na mňa už rodičia niekedy nukajú,že ma dajú na testy THC... sa na takých kravinách smejem celé dni...
Vulgárne, primitívne a svojím spôsobom trápne, ale veď Bukowski.**desaťminútový záchvat zvíjania sa na podlahe**
A potom live preklepy...spolužiačka: odkurvuje sa mi noha (odkrvuje), resp. učiteľ: prepáčte, ak niekoho vzrušujem (vyrušujem).
@16 Tak lyžiarske sú osobitá kategória myslím ja som sa na poslednom rozprávala japonsky s plechovkou nealka, čo sa volala Hugo
Ale potom mi bolo skôr do plaču
Som sa rehotala na ničom asi pol hodinu...
a album Bolo nás jedenásť od Jara Filipa...
...Ýrena
óó je fakt mocný a múdry, skláňam sa pred ním!!!
keď som si uvedomila aké hlúposti som robila