@freedomko myslis? lebo to vyznelo tak, ze: a za minule som si za mesacnu vyplatu kupil barak, potom za 2 tyzdne auto a teraz si uz konecne mozem kupit z tyzdnovej vyplaty ten mac
kreslím domy,konečne sa mi podaril ten,ktorý som sa snažila načrtnúť už tri dni.píšem knihu,fotím a snažím sa nezormýšĽaŤ nad niekým kto mi privodzuje depku...a flákam sa po lese lebo nemám čo robiť...nuda no
v poslednej dobe mám dost velku maniu objavovat a stahovat nové nové pesničky kapely ale často som teraz doma ale iste vybehnem urcite von ... včera som kosil celý dvor dnes idem do Nitry =D omg lebo všetci kamoši kamošky su an dovolenkách niekd v zahraničí ja som to všetko stihol za celý Júl ale inak pohoda
kapem z toho, že som celé prázdniny nemal robotu a zarobil som 0 centov. celé prázdniny sa posrali. venujem sa pár dní aktívnejšie tomu growlu. aaa som stále aktívnejší na deviantart.com Pridávam si tam fotky (kks podarilo sa mi prvé makro v živote ) aj básne a epiku.
V futbalovej lige sme postupili a dokonca sa nám podaril aj prvý zápas vyhrať, takže teraz len tréning a v nedeľu zápas, to je asi tak všetko na čo sa sústredím
@pershing363 áno. momentálne sa snažím pohľadom prinútiť mäso, aby rozmrzlo do obeda, lebo keď mi ráno o ôsmej zvonil budík, nevedela som si spomenúť, načo som ho nastavila
@joelina Kebyze si z BA tak by som ti to jedlo normlalne doviezol autom do prace uz len zato ze nevyberas a papas zaradom ked prides do BA,alebo ja do (tusim z NM si ze?) tak ta pozvem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A z hobby fotografovanie - už len tieto dve veci spojiť dokopy a úplna paráda
a dúfam, že tento rok sa budem viac snažiť
a mna zaujima kedy ludia dostanu inteligenciu zadarmo a odnarodenia