Páčilo sa vám niečo pri hraní? Prekvapilo vás niečo? Na akej hre? Čítali ste nejaký dobrý článok o hrách na nete alebo video ste videli?
Ak áno, aké? Pochváľte sa...
@lepka v poslednej dobe = v poslednej dobe som to videla párkrát na Imgure, nikdy som to nesledovala, takže pre mňa je to nová skutočnosť ale o EA viem.
hmmm...
Shadow of Mordor, celkovo. samozrejme z veľkej časti kvôli Nemesis systému, proste... prvý náznak že niekto konečne pochopil absolútne miniatúrny kúsoček z toho čo je/mala by byť pointa open-world hier.
Ale teda po dohraní, a po bližšom preskúmaní... sklamal. Ale aspoň je to krok správnym smerom, aj keď silno silno silno maličký.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Kalista! a teším sa aj na novú junglerskú postavu.
Jak v poslednej dobe, ubisoft dostáva hate už pekne dlho spoločne s EA
Kuk!
asasínsky bug!
Nezabudnite na to že na Steame sú zľavyyy!!!
Shadow of Mordor, celkovo. samozrejme z veľkej časti kvôli Nemesis systému, proste... prvý náznak že niekto konečne pochopil absolútne miniatúrny kúsoček z toho čo je/mala by byť pointa open-world hier.
Ale teda po dohraní, a po bližšom preskúmaní... sklamal. Ale aspoň je to krok správnym smerom, aj keď silno silno silno maličký.