Čo vás v živote najviac fascinuje a nad akými javmi či inýmy vecami ačsto fylozofujete ?
Možno je to trochu ťažká otázka , ale tak čo vás v živote tak veľmi fascinuje a pred čím máte obrovský rešpekt ? aLEBO NAD číM TAK NAJčASTEJšIE ROZMýšľATE A PREčO ?
No mňa najviac momentálne fascinujú stĺpy vysokého napätia a ešte ma veľmi fascinuje príroda ako taká a hlavne elektrická energia . A zas najčastejšie rozmýšľam asi nad jedným chalanom a prečo ? , lebo mi to dodáva šťastie
Podla mna fitko a posilka je preto, ze to dal omylom o riadok nizsie
ale nefilozofujem nic, dakedy som filozofoval, teraz uz moc nic. a najviac ma fascinuje blbost niektorych ludi (nemyslim nic konkretne, proste obcas idem po ulici, alebo daco vidim a nechapem)
fascinuje ma ako je mozne ze ked si ludia ktori sa lubia len pozru do oci a jeden z druheho citia ako neskutocne sa miluju a takisto ked jeden druheho obijmu..normalne akoby citit tu chemiu a tie iskricky ako preskakuju z jedneho na druheho a vy ani neviete ako by ste najlepsie vyjadrili tento pocit tak len stale obijmate toho cloveka a necete aby sa ten krasny pocit skoncil..nevem ci chapete ale toto ma naozaj fascinuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
momentalne ma insie netrapi len skola, aby som spravil skusky a mal pokoj
ale nefilozofujem nic, dakedy som filozofoval, teraz uz moc nic. a najviac ma fascinuje blbost niektorych ludi (nemyslim nic konkretne, proste obcas idem po ulici, alebo daco vidim a nechapem)
lebo fylozofia, to už je inak tvrdá veda
a ked je to v F a P tak by ste mali filozofovať týmto smerom rubriky nepustia