určite dobre podaný slušný vtip s naozaj dobrou a nečakanou pointou alebo tiež veľmi dobre podaný vtipný životný príbeh...málokto má ten dar, že vie dobre rozprávať vtipy a príbehy zo života
rozosmeje ma asi všetko čo nerozosmeje ostatných niekedy niekomu hovorím vtip a ani ho nemôžem povedať čo sa smejem všetci čakajú nejakú pecku a ked ho dopoviem nastane ticho
neočakávané príhody , naposledy sme sa takto v počte 4kusy smiali v aute pri objednávaní v mcdonalde, a pár ľudí, ktorí vedia úžasne podať historky, ktoré sa im stali
totálne ma rozosmeje, ked sa niekto pošmykne a spadne /samozrejme, nech sa mu nič nestane/ ....teraz to nevyznie až tak smiešne, ale na vlastné oči mám problém udržať moč
Tak za prvé to budú moji priatelie TV serál Susedia, Džeky Čen! A v neposlednom rade to budú boji bráškovia. A tiež fórky nie naschvál ako sa uviedla o koment vyššie @virtualgirl
Myslím, že rozosmiať ma nie je až také jednoduché, lebo sa mi páči taký svojský štýl humoru...väčšinou niečo absurdné zo života, podivné prekrúcanie slov a viet..alebo tak,neviem to opísať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
za každých okolností ♥
aj 1. cast, ale ta nikde neni