Ze som uprimná vsetko poviem este som za to sprostá krava,že niekto sa sťazuje stale so svojimi problemami poviem co si o tom myslim zas som necitliva k nim ale ked zas nepoviem pravdu ale sa hrám na dobru ze sak to prejde sa stazuju ze neklam,ked sa mi neste ist ven povedia ze ich nemám rada pritom sa mi neste a tak .. a hlavne ma sere ked niekto o mne vyprava kraviny za chrptom a nevi mi to povedat do xichtu a hra sa na mojho kamosa
thak najviac asi dotierawi ludia,ktori vam ani za nic nedaju pokoj,aebo ked vas niekto ce dostat silou mocou do postele a este ked si ma ce niekto privlastnit a berie ma ako svoj majetok..a ete nenavidim ked na mna niekto bezdovodne vrieska vtedy som zla ae inak v poho
Hlupe sliepky, co si myslia ze zmysel ich zivota je, aby si vybrali make-up, ktory dokonale sedi k ich pokozke, dalej su to chalani, ktorych pri pohlade na dievca nezaujima nic ine, len ako by sa vynimala na ich postelnej plachte a ktorych cely zivot sa toci len okolo sexu a chlastu, a nakoniec to zavrsi moja babka, ktora ma potrebu vkuse komentovat kazdy moj krok, kus oblecenia, strih vlasov, kazde slovo a nakoniec sa so mnou pohada aj vtedy, ked mam pravdu Asi tolko
naposledy ma vytočil prijebaný dopravný podnik.. spravia veľké zmeny, nacpú 6 autobusov do hodiny ale takú piču je to platné, ked vynechajú dva spoje..
čiže dokáže ma nasrať všetko, s čím rátam a ono sa to posere
Hm... to bude asi tym, ze sa so mnou hada niekto o niecom, co viem ze sa to skutocne stalo a ze je to pravda, no ten druhy sa so mnou hada uz len z principu, aby nevyzeral ako idiot, ked si prizna chybu. Vacsinou to je o veciach, ako napr. ze som nezjedla jogurt, no ona na mna vrieska, ze som to musela byt ja, pretoze uz zo zvyku na mna vsetci v rodine hadzu vinu, pretoze som najmladsia. Nakoniec vysvitne ze ho den predtym vyhodila mama, lebo bol pokazeny. Stupidny pripad, ale aj take sa stava.
@30 ved to to ma vie dokonale vytocit... A to som jedina z rodiny, ktora sa vie ozvat, lebo zvysok sa len potichu vykradne, ked sa my dve zacneme hadat... A presne, vacsinou su to banality. Jogurty, banany, keksiky a pod.
No v takýchto prípadoch na tú ľudskú hlúposť treba naozaj veľa nadhľadu, aby to človek prehryzol
Ja si neviem predstaviť, čo by som robil mať niekoho takého v rodine ... Síce sám si často užijem rôzne zaujímavé hádky, ale našťastie, aby sa so mnou niekto neustále vadil o jogurtoch to nie ...
@32 Vekom sa to zlepsuje, uz to vacsinou odignorujem, aj ked by som najradsej vtedy nieco roztrhala... Dakujem za tie pevne nervy, tie clovek asi v dnesnom svete potrebuje najviac
ked ma niekto ignoruje pocas hadky, ked nemcinarka spusti svoj monolog, ked nejde net, ked mam chut na cokoladu a vsetko je uz zavrete a tesco je daleko, ked sa ma mudra casnicka opyta, ci mam 18, ked si objednavam nealkoholicke pivo, ked po mne zazeraju male picky alebo stare drbliny.............ale inac som velice kludny clovek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
..ale nie
ale najviac, keď mi brat grgne do ucha alebo keď sa so mno niekto háda napriek tomu, že mám pravdu
je toho dost vela:p
Náhodou, ľudská hlúposť je celkom srandovná vec ...
ale inak som velmi mierumilovny tvor
No ja som na tom podobne ...
Ale tak lepšie si vybiť hnev takto ako priamo na ľuďoch
Podľa mňa píšeš samé klišé
Zrážka s hlupákom býva často poriadna sranda ...
Len treba mať nadhľad ...
Ale ako dokáže objektívne posúdiť v hádke, v ktorej je zainteresovaný či má pravdu?
čiže dokáže ma nasrať všetko, s čím rátam a ono sa to posere
ale teraz ma nasralo napr. ze holka si nevie najst namna viacej casu. proste boli sme spolu dve hodky uz nekam inam sla lebo mala iny program inde
No od nadriadeného si viem predstaviť, že to naštve ...
Tak toto chápem
Krivé obvinenia naštvú a ešte viac keď človeku niekto neverí, čo sa týka takej banality ako napr. jogurt ...
Ja si neviem predstaviť, čo by som robil mať niekoho takého v rodine ... Síce sám si často užijem rôzne zaujímavé hádky, ale našťastie, aby sa so mnou niekto neustále vadil o jogurtoch to nie ...
Želám pevné nervy do budúcna
Pozor na to, potláčať hnev nie je zrovna zdravé