Ty ani nevrav.. dnes som zazila totalne absurdny den, normalne som uvazovala ci som nahodou nezabudla vstat a ci nesnivam.. POcuvaj(citaj) to .. Najprv dosla spoluziacka zo skolskej rady s tym, ze niekto sa vykadil na chodbe na zemi( uz samo o sebe zvlastny jav, ak beriem do uvahy, ze mame naove wc) ale najlepsi fakt bol ten, ze riaditel to rozanalyzoval na DIEVCENSKE HOVIENKO.. no mala som dost potom, ked mame volnu hodinu, tak nesmieme byt v satni ani v bufete, iba v jedalni a to bez ohladu na to, ze tam ma niekto hodinu alebo obeduje..(jedalen ma navyse kapacitu asi 70 miest a casto sa stava ze maju volnu hodinu aj dve triedy a to v case obeda ) skratka kedykolvek.. Napriklad aj ti, co cestuju autobusom.. ich ranny ritual bude vyzeart asi nasledovne: hodina zacina 8.50, oni pridu o 8.20 prezuju sa a cez celu skolu pojdu do jedalne, od kial o 8.45 pojdu zase cez celu skolu do triedy No usmevnee.. prislo mi to tak nenormalne nezmyselne, ze som sa nad tym ani nestihla rozculit
Cobra.. no skusim.. ved uz sme si aj my robili srandu, ze kazdy sa vykadime do krabicky a posleme mu to, ci bude vediet, ktore je babske a ktore chalanske
Katey, tak vy mate fakt paradnu skolu, aj riaditela...tak sranda musi byt na nasej skole chlapci nesmu nosit kratasy a dievcata kratke tricka, tak tu by sa radsej nikto vykadit na zem nepokusil, ale chcel by som to zazit nam akurat na zakladnej raz praskla zumpa a zatopila celu chodbu...
a k tej teme...mna na nasej skole nezerie nic vazne, ja som uplne spokojny. Ale ak mam napisat, co ma najviac dokaze znervoznit, tak asi ked mame za den styri chemie. Nasa zastupkyna, ktora nas uci chemiu, ma totiz zrejme malo hodin, a tak stale, ked mame mat volnu hodinu, mame chemiu.Bolo by to este v pohode, keby si vsak nevybavovala v nasej triede chemiu, aj ked volnu hodinu nemame... ona nas asi fakt miluje. Od ostatnych tried sme uz o nejakych 20 uciv dopredu, mam pocit ze uz vdalsom rocniku...ja mam inak chemiu rad, ale co je vela, to je vela ale tiez z toho mame v triede aspon zabavu...my ako "chemicka trieda"
Jak som sa ja nasmial pri citani o dievcenskych hovienkach na skole od Katey
A o prasknutej zumpe, zakaze nosenia kratkych triciek pre baby...no parada
Na nasom gympli sa tiez niekto vysral na chodbe....teda nie....naslo sa tam hovno. Mozno to tam niekto doniesol ALe to bolo asi rok po tom, co sme zmaturovali, takze to hovno sme nezazili A kvoli tomu hovnu dali do suterenu, kde su skrinky, kamery.
"Letelo hovno ponad školu, padlo rovno pred zborovňu. Náš fyzikár veľkým skokom, skúma hovno mikroskopom. Chemikárka uvažuje, s čím to hovno reaguje. Zemepisár k mape beží, kde to hovno asi leží. A náš slávny dejepisár, do dejín ho hneď napísal. Slovenčinár sa raduje, že to hovno vyskloňuje. Telocvikár, istá vec, bude z neho športovec. Direktor je veľký znalec, strčil doňho celý palec. A náš riaditeľ sa priznal, že to hovno včera vysral..."E
mna v skole nastvala nasa debilna slovencinarka.hrozne ma nezasa koli urcitym veciam.bo som si s kamoskou pisala na hodine a zobrala mi to potom som mala na ziackej kurta cobaina ktory sa predavkoval a ona vemi mudra vyse 50 rocna barbie mi zacala hovorit blbosti v style to je tvoj idol?potom ma oznacila za satanistku lebo som bola v ciernom a tak..proste srata krava.
Moja učiteľka matiky...ako minule, vravela že skúša rovnice na známky. Vedela som, že na začiatok idú tie ľahšie tak som sa prihlásila. Nikto iný sa nehlásil a predsa ma nevyvolala! Dobre, to sa ešte dalo zniesť. Prišli na rad tie ťažšie rovnice. Znova som sa niekoľko krát prihlásila a just ma nechcela vyvolať. Potom zadala rovnicu a mali sme počítať do zošita s tým že prvý traja ktorý budú mat dobre dostanú jedna. Už pri nej stáli traja ale stúpla som si ako štvrtá. Hned ako ma uvidela povedala "Ja som vás nevolala! zapamatajte si poradia a do lavíc!" dobre. Prvý spolužiak nemal dobre. Teda som dostala šancu. Druhá mala dobre a tretí mal zle. Teda ešte dvaja. Nasledovala som ja. Ale prihlásili sa další dvaja spolužiaci, Rišo a Mišo. Pozrela na mňa, na Riša a Miša a povedala. " No Rišo pod!" Rišo mal zle. už iba jeden človek mohol získať jednotku. Ja som vedela že potom dá ťažké rovnice tak som tú jednotku chcela a koniec koncov ja som bola skôr ako Mišo. Ale učiteľka povedala..." Mišo no ..pod!" a mna nechala s otvorenými ústami stáť. Fajn prišla som o možnosť mať jedna lebo som neskôr zistila že rovnicu som mala dobre. Prišli na rad tie ťažké rovnice. Nevyvolala ma. Nechala si ma nakoniec spolu s par spoluziakmi a dala mne a dvom počítať do zošita a trom na tabuľu.Päť príkladov -SOM NA ZAKLADNEJ- Styry som mala dobre a jeden zle. Dala mi tri. Prišla som s nervami k nej...a to doslova s nervami lebo som cestou skoro rozkopla skrinku a spoluziakovu tašku. a ona sa ma so smiechom a provokacnym usmevom na tvari spytala: "Co je Lenka? nebodaj si myslíš že si zaslúžiš lepšiu známku?!
bozeeeeeee kedby som v tej chvíli mohla ta jej rozkopem hlavu. Spoluziak za mnou mi len vravel " Klud nechaj to tak..." bo vydel aka som cervena od hnevu a ruka stlacam v paste aby som jej daco neurobila...to je tak ked si na vas ucitelka zasadne...kvoli nej mam trojku ((hrozi mi styrka) nepravom na vysvedcku...
...akoze,ja sa flakam na skole,ktora je trosku,ze na lazox ...mno a raz xalani jak wzdy robili krawiny,aaa thak mam wopxali a nasledne zamkli do skrine...dosla za xwilu ucka,ci jak sa tomu nadawa a zacali sme si po sebe hukanim wymienat nazory,bo ona sa domniewala,ze som tam wliezla a zamkla sa sama-skoncilo to predwolanim mojej matky,som si powedala co si o dotycnej myslim-a to ma nasral
ja som mala tiez podobny problem na zakladnej s triednou na chemii, navzajom sme sa neznasali... chcela som si opravit znamku, tak som sa jednoducho prihlasila...ako inak, nevyvolala ma...tak som sa hlasila aj na druhu, tretiu hodinu a aj ked sa nik nehlasil, nikdy ma nevyvolala...tak som sa jej opytala, ze preco ma nexce vyvolat a ona na to: "vyvolam ta, ked nebudes vediet" tak som jej tam vynadala a mala som ju este viac v pipi ako dovtedy...
na mne tiez takto kedysi sedela nasa byvala fyzikarka a aj ked som prisla s prikladom skor ako ini, tak poslala ich skor, ale oni povedali, ze ved ja som ho mala prva, tak mi ho ma prvej pozriet. Ked to spravili prvy raz, tak im vynadala, ze jej nebudu hovorit, co ma robit a tak si vsetci sadli. spravili to este raz a potom uz bola ku mne trochu normalnejsia. inak vedeli ste, ze parasutista skace s lietadla s otvorenym padakom a ani sekundu po vyskoceni nepada volnym padom?
este musim povedat o svojej nemcinarke... nemam nic proti madarskej mensine, ale ked zijem na Slovensku, tak hovorim poriadne po slovensky. slovencina by jej este ako tak sla (minule povedala, ze vypnite sa, to malo znamenat, nenechajte sa vyrusovat). po nemecky nevie takmer nic a keby ste poculi ten jej madarsko-rusky, ci aky akcent, tak by ste si sli uz za chvilu hodit maslu... neskutocna krava a bude ti dokazovat, aka si blba...
ked pridem na skušku....spravim si tahaky a a by som nebola svina donesiem ich aj spolužiakom,ktorý sa absolutne do toho ani nekukli..no a oni skušku spravia a ja ee....to vie paradne nasrať
mne je jedno..skola je f poho, moc tam nechodiim, ved to znate, nie ?? DD,,blic ako blic..heh..no uz dlho vraviim, ze som sa nenarodila pre skolu a tak to vzdy bude ,,ale nasrat vie ked ma vytoci nejaka profka, tak ja si nenecham, hadam sa a potom mi pizduje este cele styri roky..uz to vidiim..mila Hasica, nemysli si, ze budes trsat na mojej stuzkovej !!! DD..adios amigooossss,,ani nahodou !!!
Síce ja už do školy nechodím, ale najviac ma dokázalo nasrať, keď som bol cez vyučovanie u školníka v dielni a fajčili sme a prišla si profesorka pre mňa...
nosim okolo krku biely pentagram...raz na hodine dejepisu ucitelka hodila do plenu: "no a kto nam povie,kedy prvy krat vyhostili Zidov zo slovenska?No Veronika,Ty by si nam to mohla povedat,ked uz nosis tu davidovu hviezdu okolo krku..." Viete si asi predstavit ako som sa zatvarila.Mala som co robit,aby som na nu nevyletela. Ako som uz pridala do rubriky "co ma nasralo" ludska hlupost!!!!!NEHORAZNE.A najvacsia pikoska-potom uz na mna bola mila...cely rok na mna zazerala.Ona si myslela,ze som zidovka a podla toho sa ku mne spravala....DEJEPISARKA.Aspon tu sa potvvrdzuje,ze aj profesori su LEN ludia
Deathangel : z dialky sa to da pomylit, je to rozdiel, ale da sa na tom pomylit...ale tiez by som ju dobre zjazdil, keby mi povi ze mam na chrbate zidovsku hviezdu a ja tam mam pentagram
k teme : strasne ma serie, ked si na mna zasadnu profaci ( asi 75 % zo skoly ma neznasa) a uz to neznasam ani ja...ja vim, ze si za to mozem aj sam, ale urcite som neni najhorsi..
Dobrý deň som spolu dramaturg relácie STV Reportéri juniori a hľadáme nových prispievatelou pripadne reportérovu do nasej reakcie. Jedna sa o konkrétne problémy mladých ľudí od 15 do 20 rokov nie všeobecné ale konkrétne tzn. že takýto prípad, absurdita, nezákonnosť proste témy s konkrétnym príkladom. Ak mate záujem pošlite mi prosím mail alebo vaše telefónne číslo ja sa vám ozvem. Dakujem
tak ty si fakt vadna a este povedz ze mas rada vsetkych spoluziakov a ucitelov . na mojej skole ma najviac vytacaju hodiny neminy a nasa skvela profesorka a jej pristup vdaka ktoremu mam skvelu ako sa to vezme u nej skvelu znamku na vysvedku rozhodla som pre radikalnu osobnu pomstu no nakoniec sa aj ta nekonala.......
No mne sa na profesoroch to ich je.nute : Ziaci mali by ste sa ucit na kazdu hodinu.
A Rozhodne nepatrim k tym co ssa na kazdu hodinu doma drtia, pretoze som mlady a rozhodne nemam chut ani cas na take ´´Mudrosti´´ . A tym casom to myslim vazne ved Ratajte: 1. Asi o stvrtej sa dostanem domov
2.Prichadza obed takze cas mam az o 16 30
3. Podla vedeckych magorin clovek po jedle si nema hodinu zatazovat mozog pretoze sa mu slabo prekrvuje - dobry argument Takze cas az po 17.30
4. Takze teraz keby som sa skutocne ucil mal by som na to dve hodiny ( pretoze o 19 30 su Noviny a tie musim pozerat vzhladom na INFORMOVANOST a vecer sa Vraj uz nema ucit lebo sa clovek nesustredi )Zabudol som povedat ze som na strednej a mavame bezne Šest PREDMETOV DENNE na ktore sa VRAJ MA UCIT. Na jeden predmet medzi ucenim ma byt aspon 6 minutova pauza 6 krat 6 je 36 minut na prestavky takze na ucenie mam vlastne len 1 24 minut TO JEST 84 MINUT . 84 MINUT dELENO 6 PREDMETOV je 14 minut na jeden predmet . Predsa nechceme nejaku ucitelku sklamat
Lenze niektore predmety zaberju viac casu Matematika na ukor inych , dalej MALI by sme si opakovat a pisat ulohy. S toho vyplyva ze na jeden ukon mame strasne MALO casu a nie sme STROJE. S TOHO VYPLYVA PONAUCENIE : NA CO ZBYTOCNE SA ZATAZOVAT ? NEUCME SA !
PS: Ak sa niekto divi, ze sa mi to chcelo pisat tak tu je odpoved PRECVICOVANIE ADK
na našej super druper kvalitnej lubelskej škole ma sere naša jebnutá triedna, fakt akože, vymetenejší mozog som ešte nevidela. Tá krava ma raz obvinila z fetovania, fajčenia a alkoholizmu. Áno priznám že v ten deň som naozaj vyzerala ako keby som bola skúsená feťáčka benzínu(spálila som s i tvár pri UV lampe čiže som bola celá červená a koža sa mi šúpala a mala som totál červené oči), ale ona nemala nijaký dôkaz žeby som niekedy fajčila pila alebo fetovala. Dokonca ma presviedčala, že to robím. A čo je ešte tiež extrém pri nej, zakázala babám chodiť do školy v tielkach lebo , že to je vyzývavé(nemyslím tielko so špagetovými ramienkami). Ona ma fakt sere tá žena, či čo to je za hybrid vlastne..(blee) (blee) (blee)
na skole ma stve uz len to ze tak musim chodit ze musim vstavat a ucky jak ich nenavidim vsetko zakazu nemoste matr melir nemoste mat lak odmalovat ty kks jebat skolsky poriadok podpalit skolu a navyse nevenujem skole nejako vela casu ucim sa v skole a je to na jednotky dvojky a ked naaahodou teda dost casto dostanem trojku abo nebodaj stvorku tak us mam prednasky o tom ako som sklamala nenavidim neznasam
mňa nasiera to, že sa frckám do školy 2 hodiny a ona, tá prednáška nie je. Bez toho aby to niekto niekomu povedal. To je síce zrejme na každej výške, ale u nás je to pravidelne v nepravidelných intervaloch!!!!!
dneska bola skola celkom fajn my sa musime zdrzovat bud v triede alebo na skolskom dvore a jeden zlaty piatacik siel prave z triedy na skolsky dvor a zaujimalo ho ako funguje hasiaci pristroj dalej si mozete domysliet. a nasa ucitelka povedala: aby sme nevrzgali stolickami ako to vy dute hlavy robite, musite vstávať nasledovne: vstanete, nadvihnete stoličku, trošku ju poodsuniete a vstanete si viem predstaviť ako budem vstavat z neodsunutej stoličky
učiteľka dala 2 hodiny po škole každeho čo jej nevedel odpovedať na len čo jednu otázku do 10 sekúnd (a že tých otázok teda bolo..)
telesnárka, ktorá má asi 140 centimetrov a je tlusta si na mňa dovoľuje zato že som nevladala zabehať 5x futbalove ihrisko a uz tretie kolecko som chodila (ona si mysli ze mam kondicku ci co? )
a mame na skole praktikantku a ta nam natrepala taketo ulohy : str4 / 1,2,3,4,5,6 priklad str5/ 7,8,9,10, napisat sloh moja naj kniha, napísať sloh moja naj farba, napísať sloh o naj ročnom období, napísať zážitok z prázdnin, napísať množné číslo od asi 20 slov + 3 diktáty a v nich určiť všetky podstatné mená. Sme kukali jak šalene a jej vyhovorka: veď to mate az na pondelok no dakujem pekne, cez prazdniny budem makať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
A o prasknutej zumpe, zakaze nosenia kratkych triciek pre baby...no parada
Na nasom gympli sa tiez niekto vysral na chodbe....teda nie....naslo sa tam hovno. Mozno to tam niekto doniesol ALe to bolo asi rok po tom, co sme zmaturovali, takze to hovno sme nezazili A kvoli tomu hovnu dali do suterenu, kde su skrinky, kamery.
"Letelo hovno ponad školu, padlo rovno pred zborovňu. Náš fyzikár veľkým skokom, skúma hovno mikroskopom. Chemikárka uvažuje, s čím to hovno reaguje. Zemepisár k mape beží, kde to hovno asi leží. A náš slávny dejepisár, do dejín ho hneď napísal. Slovenčinár sa raduje, že to hovno vyskloňuje. Telocvikár, istá vec, bude z neho športovec. Direktor je veľký znalec, strčil doňho celý palec. A náš riaditeľ sa priznal, že to hovno včera vysral..."E
ale co by sme v etj skole robili nebyt hovna
p.s. Kurt Cobain bol fakt sexi chlap
bozeeeeeee kedby som v tej chvíli mohla ta jej rozkopem hlavu. Spoluziak za mnou mi len vravel " Klud nechaj to tak..." bo vydel aka som cervena od hnevu a ruka stlacam v paste aby som jej daco neurobila...to je tak ked si na vas ucitelka zasadne...kvoli nej mam trojku ((hrozi mi styrka) nepravom na vysvedcku...
nosim okolo krku biely pentagram...raz na hodine dejepisu ucitelka hodila do plenu: "no a kto nam povie,kedy prvy krat vyhostili Zidov zo slovenska?No Veronika,Ty by si nam to mohla povedat,ked uz nosis tu davidovu hviezdu okolo krku..." Viete si asi predstavit ako som sa zatvarila.Mala som co robit,aby som na nu nevyletela. Ako som uz pridala do rubriky "co ma nasralo" ludska hlupost!!!!!NEHORAZNE.A najvacsia pikoska-potom uz na mna bola mila...cely rok na mna zazerala.Ona si myslela,ze som zidovka a podla toho sa ku mne spravala....DEJEPISARKA.Aspon tu sa potvvrdzuje,ze aj profesori su LEN ludia
Naj. nefer ucitelka je podla mna nasa hudobniarka.
Mail : viktor.freso@stv.sk
A Rozhodne nepatrim k tym co ssa na kazdu hodinu doma drtia, pretoze som mlady a rozhodne nemam chut ani cas na take ´´Mudrosti´´ . A tym casom to myslim vazne ved Ratajte: 1. Asi o stvrtej sa dostanem domov
2.Prichadza obed takze cas mam az o 16 30
3. Podla vedeckych magorin clovek po jedle si nema hodinu zatazovat mozog pretoze sa mu slabo prekrvuje - dobry argument Takze cas az po 17.30
4. Takze teraz keby som sa skutocne ucil mal by som na to dve hodiny ( pretoze o 19 30 su Noviny a tie musim pozerat vzhladom na INFORMOVANOST a vecer sa Vraj uz nema ucit lebo sa clovek nesustredi )Zabudol som povedat ze som na strednej a mavame bezne Šest PREDMETOV DENNE na ktore sa VRAJ MA UCIT. Na jeden predmet medzi ucenim ma byt aspon 6 minutova pauza 6 krat 6 je 36 minut na prestavky takze na ucenie mam vlastne len 1 24 minut TO JEST 84 MINUT . 84 MINUT dELENO 6 PREDMETOV je 14 minut na jeden predmet . Predsa nechceme nejaku ucitelku sklamat
Lenze niektore predmety zaberju viac casu Matematika na ukor inych , dalej MALI by sme si opakovat a pisat ulohy. S toho vyplyva ze na jeden ukon mame strasne MALO casu a nie sme STROJE. S TOHO VYPLYVA PONAUCENIE : NA CO ZBYTOCNE SA ZATAZOVAT ? NEUCME SA !
PS: Ak sa niekto divi, ze sa mi to chcelo pisat tak tu je odpoved PRECVICOVANIE ADK
Na základke to bolo všetko.
učiteľka dala 2 hodiny po škole každeho čo jej nevedel odpovedať na len čo jednu otázku do 10 sekúnd (a že tých otázok teda bolo..)
telesnárka, ktorá má asi 140 centimetrov a je tlusta si na mňa dovoľuje zato že som nevladala zabehať 5x futbalove ihrisko a uz tretie kolecko som chodila (ona si mysli ze mam kondicku ci co? )
a mame na skole praktikantku a ta nam natrepala taketo ulohy : str4 / 1,2,3,4,5,6 priklad str5/ 7,8,9,10, napisat sloh moja naj kniha, napísať sloh moja naj farba, napísať sloh o naj ročnom období, napísať zážitok z prázdnin, napísať množné číslo od asi 20 slov + 3 diktáty a v nich určiť všetky podstatné mená. Sme kukali jak šalene a jej vyhovorka: veď to mate az na pondelok no dakujem pekne, cez prazdniny budem makať
▲ ▲
▲ ▲