Už ste sa s niekým (partnerom/kou) niekedy rozišli? A čo sa stalo? Čo vás k tomu viedlo? Čo už ste netolerovali? A presahovalo všetky hranice... Kedy to už bolo na vás moc?
Tu nejde o žiadne presahovanie hraníc,jednoducho stačí štipka sebeckosti, neprispôsobivosti a celkovo netolerancie či už záujmov alebo životných cieľov.
S človekom, ktorý nie je schopný akceptovať mňa a moje priority,nemám čo robiť.
Na tomto padol aj posledný vzťah. Každý ťahal za opačný koniec.
sice som este nezazila rozchod, ale niekedy to nemusia byt dovody ani ako nevera, ziarlivost, ale skor rozlicnost v nazoroch a vo videni buducnosti, malo spolocnych zaujmov atd...
-žiarlivosť, obmedzovanie, zákazy, skoro žiadna sloboda
-iná osoba
-nedôvera druhej osobe
-nevera, podvádzanie
-veľa hádok
-nepekné správanie toho druhého
-ale proste, ho neľúbiš, prípadne ľúbiš inú osobu
Ja som sa s jedným chlapcom rozišla pre to lebo som nemala slobodu, musela som byť stále s ním, aj keď som na to nemala vôbec chuť. Nemohla som tráviť čas s kamarátmi, časom ani s najlepšou kamarátkou. Bol ku mne hnusný, nútil ma robiť už vyššie spomenuté veci. A pritom všetkom, som ho znenávidela a mala som radšej iného chlapca. Nemôžem povedať že to bol nejaký vážny vzťah- pretože mám len 14, a vážne vzťahy ani nechcem. Ale bol to môj prípad, no.
Stále sa so mnou niekto rozišiel. Lebo ja som asi taká naivná,že stále mám chuť bojovať,aj keď som na to už len sama.. a zatiaľ to bolo kvôli dialke a rodine toho druhého. Dôvody jak sviňa,ale aspoň sa už s takými ľudmi nemusím ďalej trápiť..
@patricino tiez som si myslela, ale nie vzdy to tak musi byt, ak ku svojim zaujmom nepotrebujes inu osobu, alebo ich zdielas s inymi ludmi okrem partnera a plni ti to cas
@momoglamorous podľa mňa by mali dvaja mať viacero spoločných záujmov to by som potom trávil viac času s druhými než s polovičkou, že? to som len chcel zvýrazniť inač som s tebou súhlasil
@momoglamorous človek naberie skúsenosti... a potom trebárs vie oceniť konečne dobrý vzťah. (no a niekto má možno to šťastie, že ho vie oceniť aj tak a vôbec, že naň narazí či si ho vie vytvoriť)
odlišné predstavy o tom čo znamená milovať niekoho, hlavne, podľa mňa. res. rozdiely v tom ako by ľudia chceli byť, a ako v reáli sú (resp. nie sú) milovaní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
nie nebudem to komentovat... -.-
1. ano
2. rozisli sme sa
3. rozum
4. jej povahu
5. v dany moment..
Tu nejde o žiadne presahovanie hraníc,jednoducho stačí štipka sebeckosti, neprispôsobivosti a celkovo netolerancie či už záujmov alebo životných cieľov.
S človekom, ktorý nie je schopný akceptovať mňa a moje priority,nemám čo robiť.
Na tomto padol aj posledný vzťah. Každý ťahal za opačný koniec.
A úprimne,dobre tak.
-iná osoba
-nedôvera druhej osobe
-nevera, podvádzanie
-veľa hádok
-nepekné správanie toho druhého
-ale proste, ho neľúbiš, prípadne ľúbiš inú osobu
Ja som sa s jedným chlapcom rozišla pre to lebo som nemala slobodu, musela som byť stále s ním, aj keď som na to nemala vôbec chuť. Nemohla som tráviť čas s kamarátmi, časom ani s najlepšou kamarátkou. Bol ku mne hnusný, nútil ma robiť už vyššie spomenuté veci. A pritom všetkom, som ho znenávidela a mala som radšej iného chlapca. Nemôžem povedať že to bol nejaký vážny vzťah- pretože mám len 14, a vážne vzťahy ani nechcem. Ale bol to môj prípad, no.
ale vo vseobecnosti mas pravdu
Druhý ma podvádzal.
Tretí bol vzťah z nerozvážnosti a samoty a vlastne som s ním ani nechcela byť. (A začal brať veci príliš skoro príliš vážne.)
Štvrtý bol hlúpy a liezol mi tým na nervy.
S piatym sme sa po rokoch odcudzili a bála som sa byť súčasťou jeho ultrakatolíckej rodiny.