Vidím na ulicu... školský dvor... susedovu strechu... strechu našej garáže... ostatné domy na vedľajšej ulici... ale najviac ma zaujíma obloha, pekný spln a mračná
z izby vidím dvor, susedné domy, telocvičňu neďalekej školy a kúsok cesty. ale napríklad od otca vidím celé mesto, Tematín, a keď je pekne, tak až do Piešťan (prípadne na Silvestra piešťanský ohňostroj).
z mojej izby vidím zastávku, cestu, potom oproti paneláky,stromy a tak... z druhej balkónovej strany vidím paneláky a aj kúsok mesta vidno (hlavne večer je na to pekný pohľad)
našu obrovskú záhradu a vzadu polovyschnutý orech na ktorom sa zbiehajú všetky vrany sveta a potom susedovu záhradu a tiež aj železnicu a časť môjho malebného mestečka
ja vidím niekolko barakov, daku budovu co ma tusim daco s elektrinou ale neni to elektraren potom sportove ihrisko, parkovisko, detske ihrisko, oblohu (ráno z kuchynskeho okna su uzasne východy slnka ) a tot asi vsio
ja mam blok na konci sidliska .. hned za blokom ihrisko .. jedna cesta a pumpa .. milujem pohlad nanu, najjme v noci .. zanou len les a less ... (čičky a bankov) .. rovno z okna vidim nadherny zapad slnka
Bytovku oproti, parkovisko, v diaľke kopec, a na ňom vily zbohatlíkov... Okolo domu máme aj zeleň, ale je v takom stave, že lepšie by to vyzeralo bez nej...
autá....parkovisko....vidím Idanskú párne čísla Moldavskú cestu, Lidl ,moju školu, keď pootočím hlavu vidím krčmu,autobusovú zastávku a na druhej strane malý zelený kuštiček kde je vždy obrovská kopa psov ,zastávku električky a križovatku na ktorej sa každý tretí týždeň niekto vybúra....Takže asi tak
@Takemeaway račianske mýto? veď minule som v tvojom albume identifikoval tie hnedé povojnové bytové domy, ktoré stoja na východnom. boli za oknom, pred ktorým si sa fotila. dokonca som do toho komentu pripísal, že sa opýtam kamarátov, či ťa tam videli. a nie len že videli, ale aj vídavajú. tak prečo klameš? dáš si sem fotky, podľa ktorých ťa môže ktokoľvek spoznať (napr. moji kamaráti), ale miesto bydliska popieraš. prečo? môžeš mi to prosím vysvetliť?
@takzvany pokial ma osobne ty nepoznas a nevies kde byvam odpusti si tie trapne komenty... na miestach kde sa fotim automaticky neznamena ze tam aj byvam... chod uz dopice a neotravuj ma furt
@takemeaway informácia o tom, že sa tam vyskytuješ už aspoň 15 rokov, je potvrdená od obyvateľa práve jedného z tých hnedých domov. vraj ak tam aj nebývaš teraz, určite si tam vyrastala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
ale inak to je krásny výhľad na Malé Karpaty a zapadajúce slnko nad vinohradmi a Limbachom.
» www.birdz.sk/webka/pentik/fo...
(Výnimočne bez srandy.)
» www.birdz.sk/webka/sheily/fo...
ja vidím niekolko barakov, daku budovu co ma tusim daco s elektrinou ale neni to elektraren potom sportove ihrisko, parkovisko, detske ihrisko, oblohu (ráno z kuchynskeho okna su uzasne východy slnka ) a tot asi vsio
ak ťa otravujem, nahlás ma adminovi.