teraz nemyslím anal, deepthroat a podobné vecičky. prosím Vás, nestrkajte sem sexuálne kreácie
chcem vedieť nejaké drobnosti, materiálne veci, ktoré viem ako baba s brigádou finančne potiahnuť.
ako potešiť muža na Vianoce? už mi nič finančne dostupné
tak ty by si mala poznat svojho chlapa najlepsie a vediet, co ho potesi, ak ma nejake zaujmy alebo tak, tak by som čerpala z toho..
ale aj vyrobiť niečo, aj keď maličkosť nikdy nie je na škodu, ja mojmu vyrábam každé vianoce dačo, okre iného, a podla mna sa tým ručne robeným darom najviac vždy poteší
ja som nie-mojmu chlapovi kupila knizku. a nie na vianoce, ale len tak, ale vraj ho potesila. a prave preto, ze knihu neoceni kazdy a kazdy je iny, by si to mala vediet najlepsie ty.
a casto su muzi skorej na tie psychicke (sexualne?) veci ako materialne. I mean, nekupis mu LV kabelku.
muži sú spravidla skôr na zážitky uvažovala by som tým smerom už podľa toho, čo ho baví... a samozrejme čo zvládne moja peňaženka neviem, ale ja si myslím, že dnes už žijeme v dobe, kedy má každý všetko a to, čo reálne poteší sú už len drobnosti mimo sviatkov... nejak nevidím zmysel v tom kupovať chlapovi každý rok na vianoce tričko a ponožky... a keď bude naozaj niečo chcieť a potrebovať, tak mu to kúpim aj mimo sviatkov...
to musiš ty vedieť čo mam rád alebo ho baví,aj ked to tak možno nevyzera sme dost rozdielny takže nemyslím že existuje nejaky univerzalny dar čo poteší každeho muža
mna by potesilo pozvanie do sauny nejakej privatnej dobre sa z tejto zimy prehriat a sup do studenej vody a potom na nejaky obed ci veceru s nejakou _nazvime to_bodkou vecera...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale aj vyrobiť niečo, aj keď maličkosť nikdy nie je na škodu, ja mojmu vyrábam každé vianoce dačo, okre iného, a podla mna sa tým ručne robeným darom najviac vždy poteší
a casto su muzi skorej na tie psychicke (sexualne?) veci ako materialne. I mean, nekupis mu LV kabelku.