no to ma fakt zaujima ja teda.. noo krupicovu kasu a omeletu a potom vajce na tvrdo.. myslim ze je toho malo a co vy ? a kedy ste zacali varit alebo resp. ucit sa varit ?
moja specializacia je najma pecenie, ale ani s varenim by nemal byt problem. to zatial vsak len s receptom, nie som nejaky experimentator, ktory si recepty vymysla sam.
cokolvek na co mam recept a suroviny, bez toho hmm... cinu, rizoto, palacinky, nivove/brokolicove cestoviny, omeletu iba slane jedla, nemam rad sladke jedla moc
keď som bola sama doma a nemala čo jesť alebo keď ma chytili cukrárske nálady a moje nepodaren muffiny skončili v koši a hlavne moje pudingy BEZ CUKRU vždy naňho zabudnem... no, ale už mi to ide lepšie... občas navarím, ale fakt už len v život ohrozujúcich prípadoch, nerada varím...
palacinky, puding, ryza, ryzovy nakyp, krupica, cestoviny, syrova omacka, omeleta....kolace.babovku, taky super kolac so smotanou a pundingom...atd..ked je recept a suroviny, tak hocico..rada varim/peciem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Pokiaľ je dobrý recept a sú všetky suroviny nie je to žiadny problém.
mrazenú
mam zacat?
palacinky, vajce na makko i tvrdo, puding, cestoviny, torta, parky, pizza, azijske rezance, tarhona, rizoto, ryza, ...