Somnou sa rozisiel frajer kvoli inej..Povedal mi len ze ju chcel uz rok a ona od neho nechcela nic a teraz zmenila nazor..Ziadne ine vysvetlenie som nedostala..Akurat ma dobre strapnil pred ,,kamosmi´´.Boli sme v bare a pila som uz 2 karpatsku.On mi zobra
Najprv ta musim pochvalit :o) Pouzivas mojho oblubeneho smajlika a napisala si to tak krasne podrobne, ze si nemusim domyslat veci a vymyslat alternativy.
Verdikt: Dajte sa este dokopy.
Ale pozor, medzi vami nebolo vsetko v poriadku, nieco vo vasom vztahu urcite neklapalo, inak by sa na teba nevykaslal koli nejakej trubke, ktoru ani nevidel... Ak ste sa nejako nehadali ku koncu a tak, rozisiel sa s tebou, bud pretoze mu nieco chybalo, alebo mu nieco liezlo na nervy ... ooo ake proste. A bohuzial to hladal niekde inde namiesto toho, aby to skusil najst mediz vami.
Preto, ak ho naozaj mas rada a mas pocit, ze aj on ma rad teba, zisti co mu chybalo, co bolo v neporiadku, v tej chvili, ked sa s tebou rozchadzal... Niekedy clovek ani nevie, co mu vadi na tom druhom, verdikt byva casto spojeny s prehananim urcitej veci a naslednym stereotypom .... Ci uz stale dokola kazdy vecer ten isty podnik, alebo denny stereotyp (priklad: prijde, sex, lustite krizovky, idete na kofolu, vratite sa, hodina nudy, odchadza domov) Ako hovorim: Storaz nic umorilo somara. Ale chyba moze byt kludne niekde inde, treba ju najst.
V jeho umysloch nebolo nic zakerne, a preto neviem, preco by si mu nemala odpustat ...
A este aby som odpovedal na tvoju otazku zo zaciatku:
Co vlastne chce od teba ?
No asi teba predsa Co ine...
Ja myslim, ze ta ma naozaj rad, inak by nebol taky persistentny, ak by ta nemal rad, alebo keby zmenil o tebe nazor, proste, keby na tebe nasiel nejaku chybu, ktoru on neznesie, hladal by si inu babu...
Ja myslim, ze teraz ani on nevie co ma robit, pretoze vie, ze spravil hlupost, ale nechce to dat na sebe znat, (to je taka super muzska vlastnost, na to este prides casom tak sa snazi vselijako, len nie tak, ako by to spravil rozumny clovek
Solon, tu si dovolim nesuhlasit. Podla mna je viac nez iste, ten chalan pouziva Andicu len ako nahradu za dievca, ktore ho nechce, co dokazuje fakt, ze akonahle mu to dievca povedalo, ze ho chce, tak sa na Andicu vykaslal.
Z vlastnej skusenosti viem, ake je to citit lasku k niekomu, kto ju neopatuje. Ale prave preto si teraz nemozem nikoho najst, lebo viem, ze keby ta dotycna moju lasku zrazu zacala opatovat, tak by som jej dal prednost a ublizil dievcatu s ktorym by som chodil. To ale nechcem...
Ale tomu chalanovi to myslim bolo jedno. Proste vyuzil Andicu ako naplast a ked rana prestala krvacat, tak naplast odlepil... Ale rana zacala krvacat znovu. S naplastou to je ale tak, ze po kazdom strhnuti lepi slabsie...
Neviem, mozno si zasluzi druhu sancu, mozno nie. Kym k tomu dievcatu bude citit viac, nez k Andici, tak to bude aj tak vztah na nic... podla mna.
Ty si trdlo Ondy...... nehovorim, ze to tak nemoze byt, je to len moj subjektivny nazor, ktory je znacne ovplyvneny mojimi zivotnymi preferenciami....
Zo spravania toho chalana vidno, az primoc vela podvedomeho ospravedlnovania, snahu vratit sa no nedat najavo, ze spravil chybu on. Ak mu totiz na nej zalezi, nedokaze pred nou priznat akukolvek chybu, bal by sa, ze to u neho znizi sancu na to, aby sa dali znova dokopy. Toto su prejavy zufalstva a nie prejavy vypocitavosti... si to precitaj este raz...
A este k tej tvojej naplasti, skutocne veris niecomu takemu, ako laska v 15stich ? Kazdy sa niekolkokrat sklame, kym pochopi, co skutocne hlada...
Neviem fakt sa mi nechce pisat slohovu pracu, uz som dneska napisal asi 289679stran, takze si oddychnem.
A ak je podla teba viac nez iste, ze ju iba vyuziva. Podla mna je viac nez iste, ze nie
Solon// ja verim v laske v 15stich!Ty si myslis ze jedno 15 rocne dievca nemoze mat ozajstne city k niekomu???Lebo tak sa mylis.Mam uz na svoj vek dost skusenosti ver mi.A inac diky za radu...Myslis ze pomoze. :o)
Ake ospravedlnovanie? Babu mu povedala, ze zmenila nazor a hned ako psolusny psik isiel za nou a nehladel na to, kolko bolesti po sebe zanecha. To podla mna znamena presne to, co som napsial, ze ju stale miluje viac nez Andicu.
Andica, ak chces byt s nim a myslis, ze sa dokaze odputat od toho druheho dievcata, a ze za nou nepobezi hned ako na neho znovu zavola, tak mu daj este sancu. Ale _AK_ si _NIE SI ISTA_, skus hladat inde.Viem ze to nie je lahke, ze to moze boliet, ale cim dlhsie s nim budes, tym viac ta zrani, ked nabuduce zas odide...
raz mam taky pocit ze to s nim este skusim.a zas niekedy neviem preco sa tak sprava..ked podla mna tusi ze aj ja s nim chcem este raz chodit tak potom preco nekona????????
Ondy: Nejde o to ako to vyzera, ale ako to je v skutocnosti.
Andica: Nie nehovorim, ze neverim v lasku v 15stich..., ale ako mozes nazyvat laskou nieco, co nepreslo najtazsimi zivotnymi skuskami... Ak nimi prejdes, mozes si povedat, ze naozaj lubis... To, ze niekoho mas rada az za kraj sveta ti verim, naozaj mozes silne lubit... ale......
neste sa mi citat tie prispevky...a ty si uvedom to,že sa na teba vysral pre inu..a ked mu ta povedala že ho neste tag chcel zase teba...teraz sa date dokopy a ta baba mu povie,že by ho zas chcela,tag zas sa na teba vykadi a pojde za nou....a tagto sa to bue striedat od nevidim do nevidim....bud realistka
Solon// ja budem krava lebo to necham tak?Vsak on nic nerobi kvoli tomu aby sme sa dali zas dokopy..Tyzden som nebola za kamkou a on sa mi ani neozval a ani neprisiel zamnou!A preto som ja krava..no diky
Andica- zlato kasli na neho..ja viem ze lahko sa to hovori..ale musis to spravit.Je to debil, pretoze ked ta nechal raz, spravi to viac krat (ak mu dovolis vratit sa znova a znova). Je to tazke opustit niekoho koho, ako si povedala, milujes...Urcite mas na lepsieho jednoducho vyrovnaj sa s tym a poobrezaj sa po niekom lepsom...taky nestoji za nic..ver mi..aj kamaratky takych mali...len sa stale trapili a nic z toho...a kasli na nejaku pomstu..to ti hovorim z vlastnej skusenosti..musela by si to mat dobre premyslene, a muselo by ti to pekne vyjst...ale to neni nikdy iste, ci to vyjde ( aj ja som nieco take skusala...ze namotat a odkopnut ale je to kravina...!!!ponizujes tym iba samu seba...a ver mi, on raz pociti aka je to bolest, ked strati milovanu osobu,...a vtedy sa MOZNO opamata, aky bol debil a nechal si ujst super holku...tak zlato ser na to...a hladaj dalsieho.. drzim palce
Ked ta niekto nechá pre inú a teraz sa chce vrátit, hmmm....Dáte sa znova dokopy,ty sa zase viac namotáš a on ti to spraví zas,potom sa budes cítiť este horsie ako teraz,ze si mu zase naletela ,ale je to tvoj zivot,a srdcu sa tazko rozkazuje
Vceliatko ma pravdu...to som tam zabudla dopisat do toho mojho...dvakrat sa do tej istej rieky aj tak nevstupuje...je to len potom horsie....chcela si napisat nas nazor...tak tu ho mas dufam ze porozmyslas a rozhodnes sa spravne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Verdikt: Dajte sa este dokopy.
Ale pozor, medzi vami nebolo vsetko v poriadku, nieco vo vasom vztahu urcite neklapalo, inak by sa na teba nevykaslal koli nejakej trubke, ktoru ani nevidel... Ak ste sa nejako nehadali ku koncu a tak, rozisiel sa s tebou, bud pretoze mu nieco chybalo, alebo mu nieco liezlo na nervy ... ooo ake proste. A bohuzial to hladal niekde inde namiesto toho, aby to skusil najst mediz vami.
Preto, ak ho naozaj mas rada a mas pocit, ze aj on ma rad teba, zisti co mu chybalo, co bolo v neporiadku, v tej chvili, ked sa s tebou rozchadzal... Niekedy clovek ani nevie, co mu vadi na tom druhom, verdikt byva casto spojeny s prehananim urcitej veci a naslednym stereotypom .... Ci uz stale dokola kazdy vecer ten isty podnik, alebo denny stereotyp (priklad: prijde, sex, lustite krizovky, idete na kofolu, vratite sa, hodina nudy, odchadza domov) Ako hovorim: Storaz nic umorilo somara. Ale chyba moze byt kludne niekde inde, treba ju najst.
V jeho umysloch nebolo nic zakerne, a preto neviem, preco by si mu nemala odpustat ...
Co vlastne chce od teba ?
No asi teba predsa Co ine...
Ja myslim, ze ta ma naozaj rad, inak by nebol taky persistentny, ak by ta nemal rad, alebo keby zmenil o tebe nazor, proste, keby na tebe nasiel nejaku chybu, ktoru on neznesie, hladal by si inu babu...
Ja myslim, ze teraz ani on nevie co ma robit, pretoze vie, ze spravil hlupost, ale nechce to dat na sebe znat, (to je taka super muzska vlastnost, na to este prides casom tak sa snazi vselijako, len nie tak, ako by to spravil rozumny clovek
Z vlastnej skusenosti viem, ake je to citit lasku k niekomu, kto ju neopatuje. Ale prave preto si teraz nemozem nikoho najst, lebo viem, ze keby ta dotycna moju lasku zrazu zacala opatovat, tak by som jej dal prednost a ublizil dievcatu s ktorym by som chodil. To ale nechcem...
Ale tomu chalanovi to myslim bolo jedno. Proste vyuzil Andicu ako naplast a ked rana prestala krvacat, tak naplast odlepil... Ale rana zacala krvacat znovu. S naplastou to je ale tak, ze po kazdom strhnuti lepi slabsie...
Neviem, mozno si zasluzi druhu sancu, mozno nie. Kym k tomu dievcatu bude citit viac, nez k Andici, tak to bude aj tak vztah na nic... podla mna.
Zo spravania toho chalana vidno, az primoc vela podvedomeho ospravedlnovania, snahu vratit sa no nedat najavo, ze spravil chybu on. Ak mu totiz na nej zalezi, nedokaze pred nou priznat akukolvek chybu, bal by sa, ze to u neho znizi sancu na to, aby sa dali znova dokopy. Toto su prejavy zufalstva a nie prejavy vypocitavosti... si to precitaj este raz...
A este k tej tvojej naplasti, skutocne veris niecomu takemu, ako laska v 15stich ? Kazdy sa niekolkokrat sklame, kym pochopi, co skutocne hlada...
Neviem fakt sa mi nechce pisat slohovu pracu, uz som dneska napisal asi 289679stran, takze si oddychnem.
A ak je podla teba viac nez iste, ze ju iba vyuziva. Podla mna je viac nez iste, ze nie
Ake ospravedlnovanie? Babu mu povedala, ze zmenila nazor a hned ako psolusny psik isiel za nou a nehladel na to, kolko bolesti po sebe zanecha. To podla mna znamena presne to, co som napsial, ze ju stale miluje viac nez Andicu.
Andica, ak chces byt s nim a myslis, ze sa dokaze odputat od toho druheho dievcata, a ze za nou nepobezi hned ako na neho znovu zavola, tak mu daj este sancu. Ale _AK_ si _NIE SI ISTA_, skus hladat inde.Viem ze to nie je lahke, ze to moze boliet, ale cim dlhsie s nim budes, tym viac ta zrani, ked nabuduce zas odide...
O.
Ondy: Nejde o to ako to vyzera, ale ako to je v skutocnosti.
Andica: Nie nehovorim, ze neverim v lasku v 15stich..., ale ako mozes nazyvat laskou nieco, co nepreslo najtazsimi zivotnymi skuskami... Ak nimi prejdes, mozes si povedat, ze naozaj lubis... To, ze niekoho mas rada az za kraj sveta ti verim, naozaj mozes silne lubit... ale......
Typek: My vieme. A ty?
Milujem ludi bez mozgu
Vceliatko// aj tebe moc dakujem.