Ja to citim ta,ze sme kamosi.Kedysi sme spolu nieco mali,6 rokov sme boli len v sporadickom kontakte,natrafili sme na seba,zistili sme ze chemia medzi nami funguje stale.Sice mi povedal,ze ide do Kanady na jesen,tak aj ked vie ze medzi nami by to bolo ...
...super,tak on vie, ze sa namotame a potom budeme smutny. Medzitym tuto verziu otocil nato ,ze ja sa iba namotam a on potom bude za najvacsieho debila. Pritom pise mi stale, vyvija nejaku aktivitu ale stretnutiu sa brani. Najviac ma pobavilo ked mi povedal ze mam kamenne srdce a mala by som sa modlit k Bohu nech mi ukaze cestu (rozumej,den predtym fantaziroval o milovani so mnou) a ked sa nahodne stretneme tak je hnusny ku mne. Ma posmesky z mojich planov do buducnosti, chyta ma neustale za slovicka, spochybnuje moje nazory... Tak naco ma k***a vyhladava ked je to tak ze nic so mnou nechce riesit a uz ani priatelstvo zjavne...
Niečo podobné,písal so mnou,tvrdil že najlepšie sa rozpráva osobné a bla,bla a keď sme sa mali stretnúť niečo mu do toho vošlo,aj druhýkrát ale keď to už bolo tretí,štvrtý a piaty tak už zdieľam názor že je to len klamár,klamár a najväčší klamár aj keď stretnuť by som ho chcela aby som videla ducha,kt.mi píše a tvrdí o sebe opak..mala dušička dufa že raz ale myslím že to bude neviditeľné, pritom keď sme mali ísť do kina tak mi napísal ,,kino nestiham, pridem za tebou,budeme sa milovať? ".chalan dosť prestrelil a zaklincoval ďaľšie riešenie niečoho iného ako nejaké stretko.
@pravnik nebolo by na tom nic cudne, kebyze o tom nebola tema cely cas Priamo som mu povedala, co ja po nom chcem sam navrhne ze za mnou pride a ozve sa az rano Takze na bohom posvatenu sviatost pohlavnu mu asi celkom nejde.. ale kde je ten hacik?
@Bebubi u mna to je tak.. kebyze toho cloveka fakt nemam rada ,tak sa nad tym nepozastavujem a podam mu vlajku na cestu ... a o to viac ma to mrzi ,ze sa nevie vyjadrit. U teba.... netusim vobec co tymto sleduje..
@vishka nič nesleduje,je v paži rýchlejšie ako pred druhým stretkom..proste má ma v paži aj ja jeho a je vyriešené.. A teba no vyzerá to že si pri tebe robí druhé dvierka,podaj mu vlajku a vysvetli mi ako to chápeš a keď nepochopí nahodou taknlen ignoruj a berieš,jeho to prejde a snad mu dojde.
@marcello111 ved prave a to je na tom celom najviac matuca vec resp. on ani pokresteny nie je. zacal citat pred polrokom bibliu a zacal sa modlit no a vraj mu veci zacali vychadzat... Ja mam nato iny nazor, vieru mam v sebe a nepotrebujem ju pretlacat skrz knihu ktora je uz x krat prepisovana. No ale to uz je ina tema...
@bebubi dvierka si nema ake robit u nas to skor bola situacia, kde som mu jasne povedala, co od neho chcem a ver mi ze vztah to nebol. Jednoducho mat vztah taky ako kedysi s tymi vyhodami. Vtedy to skoncilo lebo sme uz na seba nemali cas,teda na to... jednoducho tak len. Ja sa s nim bavim cely cas otvorene, a prajem si aby bol zase v pohode ako ho poznam
Nemyslim si ze ta ma az tak v pazi ten tvoj, aj sa boji aj by chcel
@Pravnik kolisajuca forma nedostatocneho prekrvenia mozgu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ja by som chcel vyprážaný syr.
@Ygor ja tiez, a ked ho chcem tak si ho urobim Bud ho az tak nechce alebo sa boji ,ze mu bude zle A teraz co z toho ?!
@Bebubi u mna to je tak.. kebyze toho cloveka fakt nemam rada ,tak sa nad tym nepozastavujem a podam mu vlajku na cestu ... a o to viac ma to mrzi ,ze sa nevie vyjadrit. U teba.... netusim vobec co tymto sleduje..
@bebubi dvierka si nema ake robit u nas to skor bola situacia, kde som mu jasne povedala, co od neho chcem a ver mi ze vztah to nebol. Jednoducho mat vztah taky ako kedysi s tymi vyhodami. Vtedy to skoncilo lebo sme uz na seba nemali cas,teda na to... jednoducho tak len. Ja sa s nim bavim cely cas otvorene, a prajem si aby bol zase v pohode ako ho poznam
Nemyslim si ze ta ma az tak v pazi ten tvoj, aj sa boji aj by chcel
@Pravnik kolisajuca forma nedostatocneho prekrvenia mozgu