Spoznám fajn chalana, chodíme spolu všade ale nechodíme spol a pritom to vyzerá, že spolu chodíme. Trvá to asi rok, potom si nájde ženskú a úplne sa na mňa vyserie, po polroku sa s ňou rozíde a vyčíta mi, prečo sme sa prestali spolu baviť (resp. ja s ním
Stavím sa, že ten "fajn chalan" bol nejaký miestny frajer v teplákoch s vykosenou dugaňou, mikinou (d)eckô, ktorý jazdí na coolovo pimpnutej 120-cine, a ktorého si spoznala na piatočnej štorbe. Tak potom čo čakáš? Tento hnusný prístup, že všetci chlapi sú svine a podobné výlevy, pramenia len z úžasnej schopnosti určitého typu dievčat stretávať sa s intelektuálne pochybnými jedincami.
@sabnacke ale toto je fail lebo takto ti tajné číslo nestúpa. To si radšej daj sexistické fotky, alebo blogy ... toto ti bude dvíhať tajné číslo, ak tak veľmi chceš Fóra nie.
Takže....tuto zase podľa jedného jedinca posudzuje celý živočíšny druh
Mno a henten chalan je proste blbý,vykašli sa na neho zvysoka,nech si ide za druhými,po svete behá množstvo jedincov mužského druhu A nie práve všetci sú blbí
Ja tiez chalanom velmi nerozumiem a to som chalan..... Ale ja chcem pokojny zivot bez hadok a ci to mam vo vztahu alebo single neriesim...... Najst ineho s mojimi hodnotami je narocne (mozno nemozne) , ale teraz poznam jedneho chlapca s ktorym to vidim na nadejne Nekricim hop kym som nepreskocil ako to zhrnut proste.....
Potrva, kym najdes toho praveho to je vsetko o co ide......
@hajzelodkosti ja viem velmi dobre čo chcem a jediné čo ma momentálne sere je, že vo Zvolene postavia Europu 2
@weeman tak niekto tu musí byť medzi vami, inteligentnou smotánkou, aj debilný a zakladať debilné diskusie ešte plánujem založiť ,,ôžem otehotnieť pri prvom sexe" a môžte sa pustiť do debaty o pokecovej žubrienke
Ja som z tvojej foto vycital ze mas maleho vtaka , velke ego a nevies plavat tak nedavaj zavinac pred moj nick lebo takeho strasneho kokota ako ty nechcem mat na mojom birdzi
Na druhej strane, taketo temy do fora . . . s nim sa rozpravat o tom, ci je normalny, by skor uspelo. Tema vo fore neriesi nic. Zahlasit "vsetci su rovnaki" je tiez blbost jak mraky. Rovnako sa moze stazovat aj druha strana a tiez to nikam nevedie.
@hajzelodkosti ake plus pre mňa veĎ ale vy to tu tak vážne beriete všetci s vami nie je sranda človeče! a ironiu ja chapem dobre to len ty asi nepochopíš, kedy JA myslím niečo ironicky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
A ta otazka na konci je FAIL lebo to zenu nevedia co chcu
Alebo si mozno rozmyslala medzinozim ked si takeho paka balila ale neviem tak by som nemal vraviet
@mm47 za čo si ako zaslúži?? Za tože je baba? Správne som pochopila?
a pri drvivej vacsine je to aj spravne domyslenie,
seru ma take co rozmyslaju picou , potom po tyzdni pridu na pokec , birdz .... net a nadavaju na chalanov.
to ako môžeš o niekom tak tvrdiť?
@toxico Preco by som nemal? o mne tiez niekto tu hovoril nieco aj ked ma nepozna.
sebnacke zadne tajne cislo ti stupat nebude !!!!! (ROFL)
Veď si vezmite, ako sa k nej správal! A koľko ďalších dievčat takto už trpelo!
Nie je to snáď dostatočný dôkaz toho, že všetci chalani sú blbí?
A teraz vážne:
@sabnacke Prečo si to neprediskutuješ priamo s ním?
Mno a henten chalan je proste blbý,vykašli sa na neho zvysoka,nech si ide za druhými,po svete behá množstvo jedincov mužského druhu A nie práve všetci sú blbí
@galinka dalsi FAIL
Potrva, kym najdes toho praveho to je vsetko o co ide......
@galinka este ze si to myslela zosrandy
@hajzelodkosti ja viem velmi dobre čo chcem a jediné čo ma momentálne sere je, že vo Zvolene postavia Europu 2
@weeman tak niekto tu musí byť medzi vami, inteligentnou smotánkou, aj debilný a zakladať debilné diskusie ešte plánujem založiť ,,ôžem otehotnieť pri prvom sexe" a môžte sa pustiť do debaty o pokecovej žubrienke
Si uboziak.
Ja som z tvojej foto vycital ze mas maleho vtaka , velke ego a nevies plavat tak nedavaj zavinac pred moj nick lebo takeho strasneho kokota ako ty nechcem mat na mojom birdzi
Ty z jednej fotky vies aky clovek je ? to si potom dobry chudak , aspon keby si mal nejaky argument na to ale ty si len tocis o svojom .....
--
Na druhej strane, taketo temy do fora . . . s nim sa rozpravat o tom, ci je normalny, by skor uspelo. Tema vo fore neriesi nic. Zahlasit "vsetci su rovnaki" je tiez blbost jak mraky. Rovnako sa moze stazovat aj druha strana a tiez to nikam nevedie.
Ja som nepisal o tebe vobec NIC ale o nej , si jej foter? alebo si ona? tak naco to riesis
Uz kaslat na to