Uz 3 roky chodim do triedy s jednym super spoluziakom,ktoreho som prvy rok brala len ako dobreho kamarata a spoluziaka,no neskor som si uvedomila,ze bez neho nemozem vydrzat,strasne mi bolo smutno ked v skole chybal atd...Vzdy sa ku mne pekne sprava,ku zi
Hmm..peké dobrodružstvo zažívate...a stretávate sa aj mimo školy???Ak nie tak by ste sa mali...nahaj nak sa to samo vyvýja...netlač naňho lebo keď nezareagoval na tvoju ,,spoveď'' tak to nahaj....ale ja bzť tebou tak nekazím také pekné priateľstvo...môj názor..
hmm ak mam byt uprimny...tak je to welmi nadherne kamaratstwo a bola by skoda ho pokazit laskow...ja som tak jedno pokazil a dopadlo to hrozne (wed kamarata budes mat wzdy...ale chalan wzdy raz zmizne...moja teoria...ale ak chces tak s nim chod won a nechaj sa to wywyjat swojim tempom...bud mu oporou w problemoch,smej sa s nim plac s nim...a mozno teda ak ta uz nemiluje(je to troska prawdepodobne ale len troska)tak sa mozno zamiluje...drzim ti palce
Ja si vazim viac kamaratstvo ako lasku . takze moju radu uz asi poznas.
Uz si mu dala najvo ze k nemu citis nieco viac a teraz uz musis len cakat ako zareaguje: viem je to tazke cakat ale nesmies na neho tlacit lebo pokazis to krasne co je medzi vami , tak to nechaj na neho a cas ukaze!
Viem,ze je to hrooooooozne tazke,ale myslim si to,co ostatni...take kamaratstvo,ved to je nieco uzasne,to treba nechat tak...nakoniec by si mozno zistila,ze si vlastne bola len zvedava,ze ake to bude a ak vam by to nahodou nevyslo,tak by ta to mrzilo viac ako teraz to,ze nie ste spolu.Ako tak citam,tak sa mi zda,ze toto kamaratstvo vydrzi dlhooooooooooo,tak to ozaj nechaj tak a spravaj sa k nemu tak,ako predtym...aby si nezacal mysliet,ze ho silou-mocou chces zbalit...
PS.:toto kamaratstvo by chcel mat zrejme kazdy,tak si vaz,ze ty ho mas a uzivaj si to
Ja mam ten isty pocit, staci ked som neni den s mojou najlepsou kamaratkou a uz som smutny a je mi z toho naprd, ale chodit s nou? tak to asi nie, aj ked obcas to wyzera ako keby spolu chodime (w ramci normy )
Miesto srdca tento krat pouzi rozum a uwedom si jedno.. Laska NETRWA wecne (aspon nie w takomto mladom weku), kamaratstwo ano.
urcite je to krasne kamaractvo a urcite je skoda pokazit ho ale na druhej strane risk je zisk. A urcite je tazke schovavat lasku za kamaractvo tak by si sa ho asi mala opytat co k tebe citi ale uprimne a ak to je aspon to co citis ty teda laska tak co dalej riesit mas to vyhrate ale ak nie ak je to len kamaractvo alebo nebodaj ma inu a pod. tak sa ho spytaj ci sa aj tak nnebudete spolu kamosit apon tak ako doteraz. A ak je to to horsie a nebude sa chciet s tebou kamosit tak ho nechaj tak aspon zistis aky vedia byt niektory chalani a on to olutuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Uz si mu dala najvo ze k nemu citis nieco viac a teraz uz musis len cakat ako zareaguje: viem je to tazke cakat ale nesmies na neho tlacit lebo pokazis to krasne co je medzi vami , tak to nechaj na neho a cas ukaze!
Ps: aj ja chcem take kamaraaaaaatstvo!!
PS.:toto kamaratstvo by chcel mat zrejme kazdy,tak si vaz,ze ty ho mas a uzivaj si to
Miesto srdca tento krat pouzi rozum a uwedom si jedno.. Laska NETRWA wecne (aspon nie w takomto mladom weku), kamaratstwo ano.