Rozprávky od Disney. Viem, že ľudia odchovaní na klasických filmových rozprávkach nadomnou prekrútia oči, ale celkovo kresbu a animáciu milujem (veľmi, veľmi!)
Potom knihy - Osmijanko, Rozprávky Pavla Dobšinského, Veľká kniha rozprávok - všetky tie knihy, kde sú tie nádherné jemné pastelové kresby princezien a koní a zvierat.
Komixy - Káčer Donald
A potom veci ako - sklenené gulôčky, guma na skákanie, pokemon nálepky, Céčka, lego
Jeeej, Fantagíro, to som pozerávala. A ešte Divoký anjel To si vždy tak poviem že eejo to som kukávala keď som bola malá. A potom asi tiež miesta len tie by museli ešte existovať :/ Blbý river park
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Potom knihy - Osmijanko, Rozprávky Pavla Dobšinského, Veľká kniha rozprávok - všetky tie knihy, kde sú tie nádherné jemné pastelové kresby princezien a koní a zvierat.
Komixy - Káčer Donald
A potom veci ako - sklenené gulôčky, guma na skákanie, pokemon nálepky, Céčka, lego
Tom a Jerry, The lion king
a bazovy sirup
..kvak..
škoda,že okrem Raja ho už veľa firiem nevyrába....