Laska cez internet neexistue pretoze cloveka musime nejaky cas poznat, potom to s nim trebars skusime dat na vyzsiu metu a ak to klape a sympatie sa znasobia vtedy az hovorime o laske.....
Milovat sa da jediny clovek kdesto zalubeni mozeme byt do xyz ludi naraz
A ci nieco niekam vedie alebo nie nad tym sa nema zmysel zamyslat..... niektore veci mozeme popohnat ine zas nie a zivot je plny prekvapeni.
co ja viem? 40+ je to realne... vtedy ludom dost zalezi na vnutornych hodnotach... ale takto v nasich rokoch je to asi somarina... ale tak moze byt ze sa ludia zoznamia cez net, potom sa stretnu a zaiskri to... ale aby sa lubili este skor nez sa uvida v reale... nee nee.. to nepofacha... (myslim si)
mno....je to od prípadu k prípadu.....niektorí povedia, že je to skutočnejšie lebo ide o to, čo napíšeš a nie o výzor, ale zase niektorí povedia že "naživo" máš možnosť toho človeka lepšie poznať. K tomuto sa neviem vyjadriť, pretože všetko má svoje PRE a PROTI......Ale niekto sa zoznámil zo svojou "životnou láskou" cez net, takže úplne od veci to asi nie je......Je to individuálne. Môže to vyjsť a nemusí....Každý ma na to svoj názor....
prvú lásku som si našla cez internet a vydržalo nám to takmer 3 roky.. možno som si teraz cez net zas čosi našla.. uvidíme čo z toho bude.. jednoznačne dá sa to.. len sa dvaja dotyční musia osobne stretnúť a potom frčia ako normálny pár..
no lasku cez net poznam zatial nemozem povedat ze nevedie niikam....podla mna taka laska existuje....ale tak potom ked sa s tym clovekom stretnete v realy tak je to o trosku ine....mam aj zle skusenosti ale aj dobre....len niekedy aj lutujem ze mam net pretoze keby som ho nemala tak by som sa tak netrapila...ale zasa nespoznala by som niektorych ludi takze ten net ma aj nejake tie vyhody a nevyhody
Nenazval by som to skutocnou laskou a nikdy sa ani skutocnej realnej laske nevyrovna. Ma od toho daleko a ja si ju nepripustam, takze skor by som povedal pre mna neexistuje. Je to len nejake zidealizovanie si toho druheho na druhej strane. Nic viac nic menej. Ak sa vsak posunie do vyssej urovne moze byt, to je uz nieco ine. No a posledna vec, nie je nic nad osobny kontakt a spoznavanie cloveka.
kde je moznost existuje zazila som a bolo to krásne ???
podla mna je to uplne normalne ale musia sa ti dvaja stretnut aby vedeli ci je to naozaj laska.ak im to aj potom vsetkom vide tak sa da hovorit o laske ak nie tak len o pobluzneni.lebo nato aby si niekoho mohol mat rad koho si nikdy nestretol potrebujes vediet ako sa diva co mysli vazne co nie ako hovori skutky proste vsetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
laska nieje len o pisani...ale aj o dotykoch, bozkoch atd...a rozpravani sa nazivo iste, daju sa nadobudnut sympatie cez net, ale nie laska
Milovat sa da jediny clovek kdesto zalubeni mozeme byt do xyz ludi naraz
A ci nieco niekam vedie alebo nie nad tym sa nema zmysel zamyslat..... niektore veci mozeme popohnat ine zas nie a zivot je plny prekvapeni.
PEACE
podla mna je to uplne normalne ale musia sa ti dvaja stretnut aby vedeli ci je to naozaj laska.ak im to aj potom vsetkom vide tak sa da hovorit o laske ak nie tak len o pobluzneni.lebo nato aby si niekoho mohol mat rad koho si nikdy nestretol potrebujes vediet ako sa diva co mysli vazne co nie ako hovori skutky proste vsetko.
Pripadne aj namotaš a potom nemaš odvahu robiť realnu lasku.. ako ja