Feed Us je jedna z mojich strdcoviek. Ale nejedna pesnička z prvého CD je vysoko počúvateľná (Save Us, Wmpty Walls, Unthinking Majority...) Druhé je trochu experimentálnejšie oproti prvému, ale tiež tam mám svoje obľúbené (Beatus, Gate 21). Ale za najväčšiu vec považujem asi jeho symfonický počin, to je niečo veľkolepé pre mňa
Scars on B. ma nezaujalo.
Na SOAD som vyrastal, ťažko mi je to porovnávať s jeho sólovou tvorbou, lebo predsa len sám dokázal zatiaľ toho menej.
podla mna jeho solovky su super som zvedavy akym smerom sa este dokaze posunut,bol som na koncerte ked bolo Elect the dead tour a na Systeme zatial dva krat,Scars boli tiez vyborna kapela skoda ze to Daron tak nahle rozpustil
elect the dead a elect the dead symphony boli strasne dobre
v imperfect harmonies mi vadilo experimentovanie stylom pokus/omyl, cakal som ze to trosku viacej rypne do jazzu ked to predtym spominal a hlavne sa ten album cely hral na viac nez nakoniec bol, produkcia a vsetko okolo toho bol uplny bullshit
serart, prometheus bound a ostatne veci som este ani nevidel
slabé ??? Jeden z najlepších hudobníkov dnešných čias, ak aj nie najlepší! a zároveň jeden z mála, ktorý to ťahá takou úspešnou cestou aj sólovou kariérou. SOAD boli fajn, veľmi svojskí a aj počúvateľní, ale Serj určite nie je na zahodenie!
Jasné, že SOAD sú spolu lepší ako sám Serj O tom niet pochýb, ale páči sa mi aj jeho sólová tvorba. To keď mám náladu na niečo jemnejšie, tak si ho pustím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
je super!
a Daron so Scars on B. urobil tiež fantastické veci.
ale soad je soad
scars on broadway ani tak od soad veľmi neodbočili pretože boli v lepšej a kvalitnejšej zostave ako on.
Scars on B. ma nezaujalo.
Na SOAD som vyrastal, ťažko mi je to porovnávať s jeho sólovou tvorbou, lebo predsa len sám dokázal zatiaľ toho menej.
alebo
alebo aj lie lie lie....
v imperfect harmonies mi vadilo experimentovanie stylom pokus/omyl, cakal som ze to trosku viacej rypne do jazzu ked to predtym spominal a hlavne sa ten album cely hral na viac nez nakoniec bol, produkcia a vsetko okolo toho bol uplny bullshit
serart, prometheus bound a ostatne veci som este ani nevidel