...tak iba by ma zaujímalo prečo nechodiť na net stretká a čo všetko hrozí :o ako cítim potrebu sa o tomto baviť ,keby som niekedy chcel ísť tak nech viem na čom som a čo vlastne riskujem
ked myslis stretko vo dvoch,realne riskuje viac baba,lebo to moze byt hocaky uchyl co ju niekde znasilni atd.. ale samozrejme riskuju obaja ze to bude fiasko to stretnutie,nebudete sa mat o com bavit atd... ak ide o hromadne,napr. birdz stretko,tak neriskujes v nicom
takže čo ti teoreticky moze hroziť
- zavraždenie (stretko s niekým emocionálne nestabilným etc)
- znásilnenie (zo sympatickej babenky sa vykluje ohavná domina/alebo nadrzany typek)
- opitie sa
- strápnenie sa
- skamarátenie sa
- sklamanie (nikto nedojde)
čiže asi tak
ja som bola na niekolkych stretiek a dobre bolo, takze niet sa čoho báť
fuu ja neviem, čo si mám o tom myslieť..a inak, práve teraz som v takej situácii, že sa možno s niekym stretnem..ale neviem, či to mám skúsiť..také divné sa mi to zdá..všetci to ale berú úplne normálne..tak asi som ja nejaká divná..hmm neviem..
co hrozi?no podla toho na ake stretko ides...ak sa dohodnu chalani cez net skoncia niekde na zemi spievat "na kralovej holi" to byva v 95% pripadoch ak maju stretko kamosi alebo proste len ked idu chalani von
@14 to zhrnula pekne. V podstate viac moznosti ani nie je. Zaklad je stretnut sa na verejnom mieste, popripade si zobrat so sebou kamosa/kamosku. Ja som to par krat "riskol" a nelutujem, spoznal som super ludi s ktorymi som si predtym len pisal a teraz sa s nimi mozem stretnut, ist si niekam sadnut a tak
v prvom rade tu riskuje dievča....
v druhom rade tu riskuje chlapec.....
v treťom rade riskujete obaja.........
Ale ako ďaľšia vzrušujca poznámka do tvojho súkromného denníčka by to mohla byť
hm tych stretok bolo a niekedy sa stane, ze spoznas uplne fajn cloweka s ktorym si budes mat co povedat, inokedy zase totalny trapas..... napr. raz som tak isla na topfest chudak chlapec som sa mu racej po 2 hodinach stratila v dave a isla som za svojimi hruuza .... hadam nema na birdzi nick a dufam ze si ma uz nepamata a este moze byt taky ktory stale rozprava ze ty truba coho sa bojis? o com trepes? sak ja sa ta ani nedotknem tak co vypravas moja.... a ked sa stretnete v skutocnosti ocakava uplne daco ine ze hned na prvom stretku nezne dotyky, potom asi 10000 neprijatych hovorov... a potom som takych uz prestala riesit.....
a teras uz sa ani nestretavam takto... prestalo ma to bavit.... a mam svojho... s ktorym sa stretavam asi kazdy den
alebo ked prides na stretko a miesto krasavca z fotky na teba ciha nejaky krasavec z pralesa a povie ti ze pisal z bratovho nicku.... to vie pekne spravit naladu
s chalanmi z netu som sa stretla 3krát. z prvého stretnutia vznikol pekný vzťah v rámci najlepšieho kamarátstva, z druhého som si odniesla cucflek confused: ) a tretie stretnutie mi prinieslo terajšieho frajera ale ani raz mi nezišlo na um, že by som bola v potencionálnom nebezpečí, hoci keď sa nad tým teraz zamyslím...
a čo sa báb z netu týka, stretla som sa aj s nimi a z pár z nich vznikli tiež pekné kamarátstva.
#34 @harlequin ...a co ak sa opijem :o alebo spravím nejaké fó-pá alebo čo ja viem čo ved sa vždy dá niečo nájsť napr. láska na prvý pohlad alebo sa budem nudiť :p
@36 no ved ked sa budes nudit, alebo ti nebude sympaticky tam mu slusne povies ze uz musis ist kuknes na telefon, precitas si akoze surnu SMS a odides po rozluceni
a opit sa ? ale noo, nezachadzajme do krajnosti... na prvom stretku sa nepije a fo-pa ? no pokial nepojdes do nobl restiky tak ta to nemusi trapit, vsetci sme ludia... ved aj ten debil Gasparko ked prisla kralovna porobil veci ktore boli mimo kodexu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
že skupiny ludi-ty
skupinka co ma ide zmlatit-ja
...sak birdz stretko nee (skupina cudzích ludí a ty)
- zavraždenie (stretko s niekým emocionálne nestabilným etc)
- znásilnenie (zo sympatickej babenky sa vykluje ohavná domina/alebo nadrzany typek)
- opitie sa
- strápnenie sa
- skamarátenie sa
- sklamanie (nikto nedojde)
čiže asi tak
ja som bola na niekolkych stretiek a dobre bolo, takze niet sa čoho báť
sedieť na riti a nevychádzať von
ake kriteria by mal uchyl splnat?
v druhom rade tu riskuje chlapec.....
v treťom rade riskujete obaja.........
Ale ako ďaľšia vzrušujca poznámka do tvojho súkromného denníčka by to mohla byť
...tak napr. ludia čo stretnete môžu mať na vás zlý vplyv o ved to je horšie ako bývať na intráku :o ked niekoho len tak stretnete a bavíte sa s ním
a teras uz sa ani nestretavam takto... prestalo ma to bavit.... a mam svojho... s ktorym sa stretavam asi kazdy den
@1 a ty riskujes co ? maximalne pokecate ked sa nebude pacit tak sa otocis a pojdes prec
a čo sa báb z netu týka, stretla som sa aj s nimi a z pár z nich vznikli tiež pekné kamarátstva.
a opit sa ? ale noo, nezachadzajme do krajnosti... na prvom stretku sa nepije a fo-pa ? no pokial nepojdes do nobl restiky tak ta to nemusi trapit, vsetci sme ludia... ved aj ten debil Gasparko ked prisla kralovna porobil veci ktore boli mimo kodexu