oblečenie a kozmetiku si často kupujem sama..niekedy maminka polovicou prispeje,ale skôr nie ako áno. jedlo kupuje zväčša ona alebo mi ho preplatí.. no a iné záležitosti si musím cvakať sama.
Ale ked si chcem kupit daco len tak, pre radost, obleccenie, knihu, topanky alebo co tak si kupim sama, nemam rada vypytovanie penazi... A napriklad ntb som si kupila sama, koncerty si platim a podobne veci
Platím si sama všetko čo sa týka školy, intráku, záľub, oblečenia, drogerky a mojich občasných alkoholických orgií.
Ale keď som na víkend doma tak ma stravuje mama A aby som nebola prílíš hustá sem-tam mi šupne nejaký stravňák, kupi nejakú potravu do školy a ja z domu kradnem mlieko a toaleťáky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale ked si chcem kupit daco len tak, pre radost, obleccenie, knihu, topanky alebo co tak si kupim sama, nemam rada vypytovanie penazi... A napriklad ntb som si kupila sama, koncerty si platim a podobne veci
jedlo cez týždeň si kupujem sama, tak isto oblečenie, autobus, kozmetika, knihy, všetky výdavky do školy a vlastne všetky veci, čo chcem
Ale ja sa snazim platit castejsie.
ja: všetko
Ale keď som na víkend doma tak ma stravuje mama A aby som nebola prílíš hustá sem-tam mi šupne nejaký stravňák, kupi nejakú potravu do školy a ja z domu kradnem mlieko a toaleťáky
Sem tam látky inak nevidím zmysel toCHo preCHo by som si mala nieCHo platiť keď nemusím (/˛°)"