no u mňa by som to nenazvala zvislosťou... lepšie povedané dokážem sa moc rýchlo citovo naviazať na človeka, ktorého vlastne ani poriadne nepoznám ale od závislosti to má podľa mňa ďaleko .... ale aj tak by som sa tohto zvyku chcela zbaviť, lebo keď tá niaká osoba odíde, spôsoby mi to dosť veľké rany a pri tom ju nemusím ani dlho poznať ale žeby som bez tej osoby nedokázala žiť, to povedať nemôžem
Ťažko povedať - možno istá citová závislosť tam je, ako pri každom človeku, ktorý pre toho druhého veľa znamená... ale vo chvíľach, kedy ide do tuhého a mala by som ju odtlačiť na vedľajšiu koľaj, sa mi väčšinou podarí toto aj spraviť, aby som si zbytočne neznepríjemňovala svoj život...
ja som dlhodobo závislá na ikíkoch. a keďže je to moja najlepšia kamarátka a najsuper človek na svete (hneď v poradí za mnou), vôbec sa takej závislosti nebojím
závislosť je pre mňa slabosť, ale...som závislá na chlaste, som závislá na množstve vecí, a mám pocit, že kdesi v kútiku duše potrebujem byť závislá aj na ľuďoch, človeku...niečom čo ma ďalšou dávkou vytrhne z reality...however, závislosti ma prechádzajú rýchlo, tak ako všetko ostatné...takže akúkoľvek závislosť, či už psychickú alebo fyzickú mažem zo svojho života skôr, než sa stihne ustáliť
Som zavisla povinne. Ale na druhej strane, nebyt nikoho z tych ludi, co mi tak strasne pomahaju a chcu pomahat, som asi sebestacnejsia a schopnejsia. Takze to ma aj temnu aj svetlu stranku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
záleží od človeka. u niektorých verím, že sa to nezmení, u niektorých pevne dúfam, že sa to práve zmení.
a je to fajn. uvedomovať si city a to čo si vážim v živote.
najhoršie to bolo asi keď som bola doslova citovo závislá na nenávisti k jednej osobe. a doteraz mi píli nervy. ale už má otupenú pílu.