počúvam už niekolko rokov ale to slovo autori akurát mi hrá Borgore - Love ..inak mám rada keď sú do toho zapojené aj nejaké vokály alebo keď je to atmosferické..
môj postoj k dNb? ..asi takýto: , atď. ....čo sa týka plechov, tak asi tak naj Gancher & Ruin a Triamer.........á z ostatného nemám jaksi určené to naj..mne je to viac menej jedno ...ále moja úplne, že najsamobľúbenejšia pesníčka je táto:
milujem ju od prvého počutia...a mám ju tak veľmi dávno opočúvanú...ale napriek tomu sa u mňa stále drží na vrchole!!! krása! (a to chcem upozorniť, že nemám rada také tie tenké hlásky v pesníčkach..ale toto!?!! ...do dNb sa to zjavne hodí )...
ježiši toto nikdy nepochopím, vôbec sa neviem naladiť na taký rytmus, proste toto ide úplne mimo mňa to @24 je celkom v pohode, keď si to predstavím v nejakom filme, proste background k niečomu, ale počúvať to dobrovoľne?
@mayben Tak určite ako riadni boli, ale na môj vkus moc experimentovania... to teraz v utorok na poslednej minibasske v elemente to dali cenco, dykman, nexuss a kato od začiatku do konca uplne nehorazdne
@mayben Tak hej, ale zas intermestské to nebolo.. Na minibassku v utorok asi moc ľudí z inakadial len tak nepríde ale super, lebo tam bolo peklo aj bez plnky..
Nero,High Contrast, Magnetic Man, Rusko,Skrillex, Netsky, Chase& Status, B -Complex, Sub Focus, London Elektricity, Ed Rush, Optical, Flux Pavilion a mnoho mnoho mnoho..
poznam zopar "autorov" , a to mi uz aj staci, spoznavat len ludi, hudba ma uz skoro vobec nezaujima. raz za cas sa prejdem na nejaku party, aby sa nepovedalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Nevyznám sa v tom.
Ale neodsudzujem to
..kvak..
toto mám velmo rada .(neviem či sa ukáže video ..je to UKF Dubstep Mix - August)
ale aj B-complex mám rada
milujem ju od prvého počutia...a mám ju tak veľmi dávno opočúvanú...ale napriek tomu sa u mňa stále drží na vrchole!!! krása! (a to chcem upozorniť, že nemám rada také tie tenké hlásky v pesníčkach..ale toto!?!! ...do dNb sa to zjavne hodí )...
a z dNb B-Complex, High Contrast, Dyamorph, Receptor
@18miki18 Love this
idem do svojich favoritov teraz.
Receptor, Hidden, Audio, Blokhe4d, Spor, Apex, Noisia z tých tvrdšich, techstepových a neurofunkových.
A tiež začínajúcich rád počúvam, tam býva neraz unikátny zvuk.
čo sa týka dubstepu, tak rozhodne Zed's Dead, Feed me (Spor), ale obvykle preferujem microfunk či ambient dubstep ako napr: