no ta pozerám rada hokej. milujem hokej. a mám rada aj futbal či tenis. ale pozriem si viac- menej všetko. ale box je taká láska, ktorej sa aj venujem a nedám ju za nič na svete
na pozeranie hokej alebo futbal a venujem sa... vybíjanej, hádzanej, prehadzovanej a trochu volejbal a basket učitelka nás chcela nahovoriť na floorbal a skoro každý ju okašlal
no tak k športu sa staviam aktívne. venujem sa mu a mám ho rada=najradšej mám asi futbal,volejbal,plávanie no teda dá sa povedať , že všetky a golf som ešte nehrala....
ked sa najdu ludia a miesto tak vzdy ochotne si zahram futbal.. cez zimu hokej.. taktiez mam velice rad stolny tenis.. volejbal je tiez vcelku sranda.. florbal ma este bavi, ale lezie mi na nervy ta mala hokejka, sa musim zohybat ako quasimodo... a neznasam basketbal
tenis mám najradšej, ten hrám veľmi rád a často už niekoľko rokov. futbal hrám iba keď sú fajn kamaráti a hraje sa len tak zo srandy. s takými čo berú vážne aj zápas na telesnej výchove nehrám rád. hokej nebavím, florbal na telesnej a volejbal aj basketbal ešte. ale šport nejak sám od seba nevyhľadávam, teda až na ten tenis, ten áno.
@pepechrumka golf ale samozrejme spot je, ja by som skor zo zoznamu sportov vyskrtol krasokorculovanie, tance a pod. tie sa ani nedaju objektivne zhodnotit..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Maximálne tak pozrieť si niekedy. =D
hrávala som volley, bola a som fanatik do basketu, občas som aj atletikovala a behávala, korčule...milujem šport škoda, že teraz musím pauzovať:/
jedine
a este rada pozeravam hokej ale to je asi tak vsetko
tak skúšam kadečo niektoré ma bavia viac a iné zase vôbec
a najobľúbenejší šport? cez zimu lyžovanie a korčuľovanie a cez leto je toho viacej
Tak ja pozerám hokej, ale baví ma turistika a lezenie, aj keď v tom som len začiatočník, a potom lyžovanie
Hlavne aktivne a obcas aj pasivne pred telkou
ale čo sa týka pasívneho športu tak som závistlá. zbožňujem automobilové preteky, tak isto aj motorcross a freestyle. ani hokej nie je zlý
a nepohrdnem ani volejbalom.. kolieskové korčule, bicykel