v lete sme na balkóne s bratom fičali skoro každý večer na vodnej, úplná pohodička to je, milujem to alebo pred euroveu si zájdeme sadnúť, len škoda že je v BA tak drahý tabak!
@delica niekedy je to fajn hlavne pri silnejších tabakoch ale čo viem zo skúsenosti dokážem si to vychutnať len pri ľudoch ktorý si to tiež vedia vychutnať tak ako ja a niekedy je to fajn na posedenie hlavne pri filme
naposledy asi pred polrokom amozno menej anefajcim ju casto sice velmi mi to chuti a paci sami ten dym lebo sa vlmei pokusam robit kruzky
a najoblubenejsi tabak no tak stoho cosom zatial mala bol ten prvy a myslim ze tobol pomaranc? alebo este mäta ale to je jak keby sosi zuby umyvala :
noa poviemti aj najneoblubenejsi je višňa pretoze kamos sa stoho skoro zgrcal a kamoska neviem jej nieco bolo ale itak! proste blee ja odvtedy vsetko coje visnove nemusim
Ked som mala svoju tak to byvalo castejsie ...Ale teraz tak raz za cas ideme do cajovne...a mam rada tabak redbull,cukriky,colu,jahodu,marhulu vlastne skoro vsetko az na tie metove kombinacie tie neznasam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a milujem melónovú príchuť
@vladqog škoricu si už skúšal?
@passko škoda trávy
asi raz za mesiac
A k vodnej, tak asi takmer 4 roky som ju fajcil minimalne 1x denne. Ale posledne mesiace to obmedzujem a kurim tak 1-4x do tyzdna
A najradsej mam matu a potom vela roznych tabakov
teraz už len raz za čas :/
a najoblubenejsi tabak no tak stoho cosom zatial mala bol ten prvy a myslim ze tobol pomaranc? alebo este mäta ale to je jak keby sosi zuby umyvala :
noa poviemti aj najneoblubenejsi je višňa pretoze kamos sa stoho skoro zgrcal a kamoska neviem jej nieco bolo ale itak! proste blee ja odvtedy vsetko coje visnove nemusim
ale chutí mi to a baví ma vyfukovať dym
mäta, melón, jablko, pomaranč, višňa... len nie mango!