Co vy nato???precitajte cim viac nazorov tym lepsie....
nechapem ako daleko dokaze zajst ludska zakernost....co vravite nato ze niekomu chcete pomoct a vie ze mate pravdu a aj tak vam neveri a urobi z vas najhorsiu osobu a potom vam povie ze sa vam pomsti ale to co urobi je vrchol...ze R (ty vies ze ide o teba
ahaa....saq to hej...ale milujem to,ked my,potrebujeme poradit,pomoct,tak sa viseru sa na nas ,lenze ked oni potrebuju,uz su hned dobrucky miluckyy a sme ich naj kamosi...toto milujem take pretvarky
ryan my tvrdime ze si debil ty zase tvrdis ze nie si debil je to nazor proti nazoru aj ked tvoj je menej hodnotny vzhladom k tomu ze je subjektivny lol omg ufff
nmo a co ze si ho urazil ked si to povedal v dobrom slova zmysle teda no myslim k inyym ako ked niekomu ublizil a ty si iba za nu povedal to nie je nic zlee
dakujem typkovi aj daduliqq a moooc ryan naco sem pises nik o ot nestoji???!!!! sa zobud..kazdeho si tu klamal...roliho lasku....korculku a co ja este viem koho....jaky si ty hrdina ziadny??!! nestojis ani za zrniecko maku..ani ta tvoja fiflenka...nech si dava aspon maskaru a rano sa ucese ....a neukazuj sa mi na oci...
Co sa tu riesi Preboha zakernych ludi bolo, je a bude, su vsade okolo nas, a urcite aj niekto medzi tvojimi kamartmi, s tym nikto nic nespravi, mozme sa stazovat kolko chceme. Jedine co sa da je neverit kazdemu koho stretnes, ako je to v pripade mnohych ludi Takze asi tolko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Daduska19: ok, nebudem, lebo to nestoji za rec, naco si spinit ruky s takymi jedincami co mi nesiahaju ani po paty????
na toto presne su tie plyšáky menom woodoo baabiky..
ale tak berte to tak že človek sa nezmení..ked bol od začiatku vychovavany tak že pretvaruj sa a využívaj tak čo už s tym narobíš..?
niekto je debil a niekto ešte vačší..