Ahojte. Ocenila by som vase rady na tuto temu. Paci sa mi chlapec, ktory je dost hamblivy. Ako sa mam k nemu spravat aby citil, ze mna sa hanbit nemusi. Ja som dost odvazna povaha no on je môj pravy opak.
Este jedna vec: uplne suhlasim s Izdom, len by som chcel doplnit, ze je to jednoducho rozdiel, ked chces zbalit chalana ako ked on chce zbalit teba...len si ho nevyplas, potom sa to tazko opravuje
ja len ked je taky vystrašeny ,tak aby sa nestalo že budete mat trapne tiche chvilky..takže zvaž si do čoho ide.. to že je pekny neni všetko.. aby ste si aj rozumeli v komunikacii.. iked zase verbalna komunikacia tvori menšie percento ako ta ostatna..
prepač ale ked je niekto hanblivy a boji sa kecnut o čomkolvek lebo sa boji že by to mohlo byt trapne alebo tak tak radšej je ticho tak ta druha osoba asi nebude stale len sama vypravat.. tak s čim su sposobene trapne tiche chvilky?
tak ale maš svoj nazor ja svoj.. takže prečo teda vznikaju tie chvilky?
podla mna, clovek moze byt komunikativny na najvyssej urovni, no ked pride k rozhovoru s niekym, kto sa mu napr. paci, tak zrazu nevie ze co ma hovorit, o com sa maju bavit a pod...
podľa mňa tichá voda brehy mije čiže môže byť hanblivý ale po určitej dobe sa z neho môže vykľuť taký romantický vnímavý a eroticky prítažlivým chlap a pravdaže môže byť aj obyčajný dement ktorý sa len pokúšal urobyť dojem neviniatka no čo poviete mám pravdu alebo nie Hmmmmmmm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
on postupne povoli...
tie treba brat tak, ze proste su..
trapne tiche chvilky vobec nesuvisia s hanblivostou...
tak ale maš svoj nazor ja svoj.. takže prečo teda vznikaju tie chvilky?
netusim....
podla mna, clovek moze byt komunikativny na najvyssej urovni, no ked pride k rozhovoru s niekym, kto sa mu napr. paci, tak zrazu nevie ze co ma hovorit, o com sa maju bavit a pod...