mám kuracie prsia, cestoviny, ryžu, poradte mi niečo na taký spôsob, žeby som to mäso pokrájala a udusila na panvici a ako príloha by bola ryža alebo cestoviny. Zeleninu alebo koreniny a podobne by som dokúpila alebo ich možno aj mám. Mohli by to byť
nakrájané mäso namarinuj v olivovom oleji, daj to toho chilli, cesnak, zázvor a sójovú omáčku, nechaj to tak hodinu v chladničke, potom to osmaž poriadne, pridaj nejakú zeleninu, uvar ryžu a máš to
Ja mám rada také že k mäsu čierne korenie, soľ, cesnak, zaliať olivovým olejom, aspoň na 2 hod dať do chladničky, potom odobrať cesnak a mäso najskôr prudko opražiť, potom tak normálne a nakoniec pridať na panvicu na chvíľu aj cesnak. A ryžu posypať kari.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@krivajucastonozka Tá ananásová omáčka sa ako robí?
Inak teraz som našla doma aj hotovú omáčku, ale ide do nej aj smotana, tú síce mám tiež, ale skôr chcem niečo ľahšie na žalúdok.
masko nakrajat na take 4cm platky, marinovat v sojovej omacke + kari korenie
vytvorit majcu ( smotana + syr bambino + bazalka + oregano + kari + ingredience podla chutovych poharikov )
a voila !
ked tak ta dusenu ale varenu nikdy v zivote
Nakoniec som urobila rizoto a díky za tipy, vyskúšam, lebo kuracie mäso mám veľmi rada, takže ho robím dosť často