@kolini ja byť kuchárom, tak tomu tvojmu lektorovi rozbijem držku a tak ho vyhodím... inostranec neinostranec, ale keď si v Rusku pýtaš džús k vodke, tiež ti rozbijú ciferník
ani jedno, mne takéto nezdravé veci poslednú dobu ani nechutia... síce dneska som mal nezdravú vec (jednu z uvedených), ale vo všeobecnosti si také veci málokedy vyberám poslednú dobu.
asi podla toho,ako v tej restauracii varia,to by som si najprv musela zistit ak by som sa napriklad dozvedela,ze varia super,len halusky robia hnusne,tak by som si halusky nedala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
potom možno tie špagety alebo halušky ale karfiol to vyhral
toto sa da najst v akej restauracii?
ako povedal jeden Čech: ,,Buchty na páře?? To co je za blbost?! To je knedlík!!!"
Ale ak nemám chuť, tak hocijaké mäso takmer, alebo ten karfiol. Akurát cestoviny si nikdy nedávam, ani ryby.
Veď to je barbarstvo a hriech!
chcela som tam dať také jedlá, čo sú dosť známe a obľúbené a preto sú tam aj tie špagety.
ale zas aj toto vyzerá dobre:
teraz to už dúfam zobrazí!
Takze z takych tych univerzalnych veci rezen, vyprazany syr a vyprazany karfiol.. Tam nie je co pokazit.. Mozno este pizzu, ale to moc nemusim..