Ahojte vedeli by ste mi poradiť na akú hru spraviť Let´s Play? Lebo už mi dochádzajú nápady... doteraz som natáčal Slendermana,Mafiu 2, Draw My thing,Happy Wheels... Nemusia to byť hry také origoše ale kľudne aj na internete nejaké na štýl Happy Wheels
A ešte keď viem dobre upravovať videá a baví ma hrať hry tak prečo nie? Robím to pre zábavu. A priateľom sa to páči. A nerobím len LetsPlaye ale aj srandovné videá
@gukol Nepočúvam takéto názory iba Keď to robím iba pre zábavu. Tak kokot si poriadný ty. A 19 ročný chalan keď sa takto musí vyjadrovať k 16 ročným soplákom tak to si zatlieskaj!
@gukol Som napísal, že ak chceš kanál vidieť tak mi pošli TS-ku. Máš pravdu, nepísal si, že si dospelý ale v profile máš uvedené "19 ročný chalan" a podľa mojich chabých výpočtov si už dospelý. Oprav ma ak sa mýlim.
@frodo2 ale no inak prečo tajíš link a pošleš ho len tým, čo ti napíšu správu? tu mali byť linky na videá, nech by sme sa všetci pozreli a stali sa tvojim fanúšikmi
@tomas Lebo čo som povedal/napísal tak už nezmením Takže ak ho chcie niekto tak nech napíše. Nehľadám fanúšikov, robím to len pre zábavu a len som sa sem prišiel spýtať čo by som mal natáčať a aké hry vás bavia, toť vše
@frodo2 - Tvoje chabé výpočty sú zlé. To si vážne myslíš, že keď niekto presiahne vekovú hranicu 18 rokov automaticky sa z neho stáva dospelá osoba? Potom v Amerike prídeš ako 18 ročný dospelý človek a budu si z teba robiť srandu že si dieťa 21 ročný dospelí? ...
@frodo2 hraj hry čo máš rád a považuješ za kvalitné.
...ak ti po tom výčte čo si dal do prvého komentu došli nápady, potom nemáš čo byť let's player, teda... nie TEN druh, ktorý by sa musel zamýšľať nad tým čo svojmu obecenstvu prinesie.
a ako pozerám píšeš že to robíš pre zábavu. tak... neviem... hmm... asi... joj, to je ťažké, keď to robíš pre zábavu...
...to by si asi mal hrať veci čo ťa baví hrať
@gukol baví ťa vyvyšovať sa? kks, chalan robí niečo, čo ho baví, učí sa pri tom nové veci a svoj čas využíva aspoň efektívne a ty ho tu jak veľký pánko nazývaš kokotom?
@frodo2 ahoj ak chceš môžeš natáčať minecraft (ja viem že je to trochu drahé ale za tú cenu to stojí) som rada ak som ti poradila.
PS. pošli názov kanálu aby som ti mohla dať odber
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Bože deti nájdite si niečo iné...
+ aspoň pošli sem ten tvoj channel nech sa zasmejeme.
+ Na začiatok vety sa nikdy nepíše " A " to ťa mohli naučiť na základnej škole
+ nikdy som nikde nenapísal, že som dospelý
*respect lvl up*
Dočkáme sa toho channelu?
ten channel, už aj Tomáš si ho od teba vypýtal
» www.youtube.com/channel/UCru7G9...
illuminátske tajné zdroje mi poskytli tento inkriminujúci materiál
@tomas @firestorm @vladqog
...ak ti po tom výčte čo si dal do prvého komentu došli nápady, potom nemáš čo byť let's player, teda... nie TEN druh, ktorý by sa musel zamýšľať nad tým čo svojmu obecenstvu prinesie.
a ako pozerám píšeš že to robíš pre zábavu. tak... neviem... hmm... asi... joj, to je ťažké, keď to robíš pre zábavu...
...to by si asi mal hrať veci čo ťa baví hrať
Keď vidím začínajúceho LPčkara s 1. videom z Minecraftu, mám chuť urobiť toto!
boha, decko strašné.
» www.youtube.com/user/LetsPlay...
S najprísnejšou kombináciou pravidiel, aké nájdeš
PS. pošli názov kanálu aby som ti mohla dať odber