engine trident od ms na ktorom vlastne fičí aj IE je najlepší engine pre web prehliadače čo bol doposiaľ poskladaný... A ako tak pozerám tie svetové ankety tak Chrome pužíva len primitívne slovensko
@horsiq Mozzila Firefox, Chrome a opera ale jednoznačne sa mi najviac páči chrome...... a VZDY bude...jednoduchý, rýchly, spoľahlivy...čo viac si treba priať?....asi snáď len youtube downloader ,,tlačidlo" ako na mozzile
Všeobecne platná myšlienka vraví že slovensko je prdel sveta Aj to tak vyzerá. Celosvetovo je najviac používaný IE s tridentom, nasleduje mozilla a podobné prehliadače s geckom a nakoniec prehliadače s webkitom. Chrome je kto vie kde Zdaleka nie je tak vychytaný ako si myslíte
@majox : hmmm... tak napr... trident pri svojej činnosti s 1 otvoreným oknom zaberie 48MB na HDD a veľmo malo RAM. Chrome, zožerie 98 MB na HDD a papá na posratý webový prehliadač hodne RAM.
Skús ten Lunascape 6 orion a nastav si engine ako trident. Uvidíš čoho je vlastne IE schopný. Po nete budeš lietať ako po priečinkoch vo svojom kompe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a sklamalo ma to ._____.
odvtedy vždy a všade sťahujem a použivam chrome, opera je pre mňa príliš zložitá a IE z duše nenávidím, kvôli svojej jeblosti...
@horsiq
Skús, ideš na to, do hodiny to zvládneš
a píše na klávesnici jedným prstom, ale to už neni k téme
no a? je jednoduchy a rychly. mne viac neptreba.
To s tým enginom sa ti snívalo, alebo ako tomu mám chápať?
Mimochodom, čakám na ten chrome vo VB, teba by mal MS zamestnať, nie len že im robíš aj reklamu, ale dokonca vieš programovať vo Visual Basic-u
@majox : hmmm... tak napr... trident pri svojej činnosti s 1 otvoreným oknom zaberie 48MB na HDD a veľmo malo RAM. Chrome, zožerie 98 MB na HDD a papá na posratý webový prehliadač hodne RAM.
Skús ten Lunascape 6 orion a nastav si engine ako trident. Uvidíš čoho je vlastne IE schopný. Po nete budeš lietať ako po priečinkoch vo svojom kompe
Mozilla - dá sa ale nie to rpave
Opera . fajnová
Chrome- taky dobré pouzivam iba operu a chrome
moziluu len kvoli AIS co mame v skole
IE - nic moc
Mozilla - tak isto
Chrome - o nieco lepsie ale aj tak nic moc
Opera - aj ked sa mi v poslednom case dojebava aj tak je naj
a este som pouzival nejaky neznamy prehliadac nwm uz ako sa volal