Prečo mi pripadá, že v poslednej dobe robia zakladatelia úmyselne gramatické chyby, aby prispievajúcich vyzývali k reakciám? Alebo to už je naozaj bežné?
@hnisavica Asi to robia naschvál, nechce sa mi veriť že by sme boli až taký hlúpy národ. Či mám sa zmieriť že ten hlúpy národ naozaj sme? (Čo sa týka gramatiky.)
Čo ma zaujíma? Neviem, nemám čas na nejaké hobby, ale rád si pozriem nejaký dobrý film, alebo skočím do kina, mám rád hudbu, hry, ale to všetko len tak pre relax. Momentálne som vyťažený školou a priateľkou.
Alkohol, pri príležitostiach, drogy málokedy.
Víkend vyzerá asi tak, že spím až ma zobudí vôňa obeda, potom si pozriem nejaký film a idem niekde sadnúť na pivo, alebo niekde na oslavu, akciu etc.
Lepsie je chodi cez vikendy s kamosmi von ,keby aj do krcmy ako sedet furt za monitorom ...Ja som za pc vkuse cez tyzden takze som rad ze cez vikend si "oddychnem" a alkohol drogy sex zaujimal mladez vzdy a nie len tu dnesnu. A taktiez netreba hadzat kazdeho mladeho cloveka dnesnej doby do jedneho vreca.
no tak to čo si tam napísal že klasický víkend tak mňa sa s toho nič netýka ani len okrajovo
radšej si pustím nejaký film alebo si vyjdem na bike, motorku (ak mi má kto požičať , sem tam idem prevetrať škodovku, poprípade keď treba dačo okolo domu spraviť alebo si zahrám dačo dobré na kompe poprípade si čítam dačo na nete čo ma baví
v tom čo väčšina ľudí vidí zábavu tak ja na tom nič zmysluplné nevidím...
18 rocny sa pyta, co zaujima dnesnu mladez... zase taky velmi "pseudo-dospely", ktory sa nestretava vecer v bare s kamosmi, lebo on uz je z toho veku vonku... ach jaj... moj nazor
Mňa osobne zaujíma v prvom rade škola, potom hudba a tanec (break), keď nie som na tréningu,tak v posilke alebo vonku s kamarátmi...Zaujímam sa o prírodu, knihy...Cez víkendy som buď odcestovaná na nejakej súťaži, alebo idem na diskotéku...Alebo jednoducho odychujem... A nikde nie je miesto pre alkohol,drogy ani sex...takže asi tak
co sa tyka mna tak to su priatelia, pracovanie na sebe po spychickej stranke (inak by sa to doma nedalo zvladnut..) , vzdelávanie, umenie, hudba atd....sem tam sa idem opit...bud sa fakt potrebujem vyventilovat alebo sa chcem trocha vymanit z toho desiveho monotonneho zivota...
@xperiax k tomu som sa svojho času vyjadrila v TS.Napíšem tu niekomu päť riadkov redoxných reakcií (t.j. ekvivalent malej násobilky.S kalkulačkou.) a je zo mňa miestna arcichemička..Na to sú tu iní, nicky myslím netreba uvádzať.
Hoci otázka je to dobrá.Ochotne rozoberiem z rádoby filozofickej roviny, if you like, ale nie tu.
Nie som anjelik, ale môj víkend tak nevyzerá. Drogy nechcem a ani nemusím, vypijem si občas keď chcem a mám chuť a fajčiť nefajčím. Taktiež sa len neflákam, ale dá sa povedať, že pracujem. Môj voľný čas vyzerá asi tak, že využívam e-mail a moje kompetencie na riešenie problémov. Spolu s pár ľuďmi pracujem na jednom portáli o Bratislave, takže moja práca vyzerá asi tak, že komunikujem s rôznymi úradmi. Ešte si pamätám pohľady mojich rodičov keď sa čudovali čo mi došiel za doporučený list od istého dôležitého bratislavského úradu priamo od riaditeľky - bolo to vyjadrenie k mojej žiadosti o slobodnom prístupe k informáciam
@Duli3 ty máš 18 a sa pýtaš čo robí dnešná mládež?
ja neviem no ak sa môžem považovať za mládež tak momentálne sa non-stop učím inak chodím behať na výlety pozriem si nejaký film idem do čajovne z priateľmi do kina a v nedeľu do kostola ak stíham. A okrem toho čo ja viem idem za svojou milou alebo varím obed alebo cvičím psa alebo sedím za netom čo príde ale to čo si vymenoval nejak nevediem
100 percent a to na sto percent viem co mladez zaujima je telka, u 99,9 % ktory telku nahodou nemaju ich telka urcite zaujima a ak nie tak su zavrety cely zivot v pivnici ako v rakusku, samozrejme ze niekto ma ine zalubi, no ta bedna trapi kazdeho, dalo by sa to porovnat s netom ale ten este stale nieje ani sade pokrity no aspon blba STV je sade
co zaujima terajsiu mladez?? ... urcite nie to co dakedy zaujimalo ked boli naši v takom veku drogy, sex, alkohol, rozbijacky + dooobre klasika - hudba,priatelia....... a myslim že škola, vzdelanie, práca a podobne veci už nikto tak nerieši
Knihy, filmy, komixy, manga, hudba...rôzna, ja si vypočujem i klasiku, ale nie Mozarta, z toho ma ide vyrútiť.
Sem-tam pečenie(mňam koláčiky), spánok-milujem, lebo ho mám málo, moji súrodenci- zabite ma, ale ja ich mám fakt rada
Kopec, kopec vecí...a to, že väšinu mládeže zaujíma sex, alkohol a drogy sa berie ako fakt, lebo len tie decká čo majú tieto záujmy vzbudzujú pozornosť a priťahujú ju na seba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
nedela:relaxujem,sem tam pozriem do knihy ,prechadzka a tak
inokedy som mimo presova alebo v presove na seminari a cely vikend cvicim...
Alkohol, pri príležitostiach, drogy málokedy.
Víkend vyzerá asi tak, že spím až ma zobudí vôňa obeda, potom si pozriem nejaký film a idem niekde sadnúť na pivo, alebo niekde na oslavu, akciu etc.
a ešte dajme tomu knihy a kamoši a politika a fotenie a takéé
radšej si pustím nejaký film alebo si vyjdem na bike, motorku (ak mi má kto požičať , sem tam idem prevetrať škodovku, poprípade keď treba dačo okolo domu spraviť alebo si zahrám dačo dobré na kompe poprípade si čítam dačo na nete čo ma baví
v tom čo väčšina ľudí vidí zábavu tak ja na tom nič zmysluplné nevidím...
takže asi tak
ja nemládem.
sak normalne veci, hudba, filmy, spánok, jedlo
@zedolskok a co je podla teba "no-life" ty chytrak ? si asi musel vela toho "lifu" stihnut za 16 rokov ze jo
Pijem : vodu z vodovodu a nejake tie sladke rakovinove hluposti ako Sprite ... (alkohol - fail)
x
nefajcim
x
DROGUJEM... Hudbu, pravidelne kazdy den
no a co ma zaujima okrem hudby?? kamarati tos plany na vikendy
co sa tyka mna tak to su priatelia, pracovanie na sebe po spychickej stranke (inak by sa to doma nedalo zvladnut..) , vzdelávanie, umenie, hudba atd....sem tam sa idem opit...bud sa fakt potrebujem vyventilovat alebo sa chcem trocha vymanit z toho desiveho monotonneho zivota...
Hoci otázka je to dobrá.Ochotne rozoberiem z rádoby filozofickej roviny, if you like, ale nie tu.
aj keď komunisti boli v tomto zaostalý...
ale inak vzhladom na moju zlu mienku o tebe, ktoru vo mne touto otazkou vyvolal, vzhladom na tvoj vek a jej stupiditu...
Tak mládež zaujima hlavne hudba, filmy, net(rozumej informácie všetkého druhu) a zábava.
@Lawey kolko maš doma škatuliek ?
@Duli3 ty nie si mládeš ked nevieš čo mladeš zaujíaMA?
ja neviem no ak sa môžem považovať za mládež tak momentálne sa non-stop učím inak chodím behať na výlety pozriem si nejaký film idem do čajovne z priateľmi do kina a v nedeľu do kostola ak stíham. A okrem toho čo ja viem idem za svojou milou alebo varím obed alebo cvičím psa alebo sedím za netom čo príde ale to čo si vymenoval nejak nevediem
Sem-tam pečenie(mňam koláčiky), spánok-milujem, lebo ho mám málo, moji súrodenci- zabite ma, ale ja ich mám fakt rada
Kopec, kopec vecí...a to, že väšinu mládeže zaujíma sex, alkohol a drogy sa berie ako fakt, lebo len tie decká čo majú tieto záujmy vzbudzujú pozornosť a priťahujú ju na seba.