niekedy som zbierala tie blbosti z plechoviek, ktorými sa to otvára, potom mi nejaký zlý človek podaroval asi milión tých blbostí a ma to už nebavilo, zničil moju zbierateľskú vášeň
čokolvek čo sa týka mojich oblubenych skupín ... ale zatial mam len prívesok HIM (heartagram), tričko The Rasmus a vankuš Simple plan na ceste ... a nejake HIM plagaty
Zbieranie vnímam ako detskú záľubu, takže už nezbieram. Nemám rada ten pocit, že ešte niečo mi chýba a keď to dostanem, tak ma to síce poteší, ale po chvíli to proste odložím a nie je z toho nič, len si uvedomím, že som zabrala ďalší priestor a minula peniaze a nikto iný to spravidla nevníma tak cenne ako ja takže som v podstate iba stratila...tak som rada, že moje zberateľské počiny skončily pokémonmi a už nechcem zbierať v živote nič. Vidím, aké to vie byť ničivé, keď sa niekto rozhodne zbierať cenné veci: vášeň, neskôr posadnutosť...hnus. A nikto normálny to nepochopí, iba rovnaký fanatik. Je to zlé.
zbieram toho pomerne vela. euromince, zeleznicne, automobilove, letecke modely, kedysi som zbieral znamky. nemam vsetko pofotene upnem len zbierku modelov Skoda v 1:43. niesu tam vsetky poslednych par chyba. okrem tychto Skodoviek zbieram aj ine auticka v 1:43 tych mam dalsich asi zo 30-40kusov.
cast zbierky. fotene su tak len koli tomu aby boli v celku inak su v regaloch.
zbieram pohľadnice, najviac som rada ak sú z mojich ciest mám ich asi okolo 2000 som totálny závislák na tom, som ich schopná kúpiť aj 10 naraz je to najrozumnejšie podľa mňa lebo na pohľadniciach sú zachytené obrázky skade sú, sú lacné-/no ako ktoré ako kde /- ale ja už na cenu ani nepozerám, kupujem už aj dosť drahé pohľadnice, na to že sú pohľadnicami a skladné a môžem ich mať preto veeeeľa
inak som kedysi zbierala tie obrázkové papieriky rovnako ako @trdelniiiq
ja zbieram knihy ale z dôvodu miesta ktoré by som potreboval zavážilo v prospech zbierať elektronické knihy v pôvodnej podobe mám ich mnoho mnoho mnoho zatiaľ na GB to činí necelých 40... medzi také najzaujímavejšie patrí najrozsiahnejšia vydaná encyklopédia britannica, je to kniha, na ktorú bolo potrebné investovať 32 miliónov dolárov, čo bolo doposiaľ najviac na akúkoľvek knihu, v podstate na začiatku išlo o akúsi osvietenskú snahu zozbierať všetku múdrosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a uz neviem. mozno tak knihy
potom pokemonov, aj nalepky aj hracky
dnes kolekcie lego minifiguriek
cast zbierky. fotene su tak len koli tomu aby boli v celku inak su v regaloch.
[URL=
][IMG]
[/IMG][/URL]
[URL=
eddouj9j6hlat660inf.jpg" target="_blank"> eddouj9j6hlat660inf.jpg" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
][IMG]
[/IMG][/URL]
eddouj9j6hlat660inf.jpg" target="_blank"> eddouj9j6hlat660inf.jpg" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
tak prvy upload sa nepodaril snad toto prejde
elektrónky, kamienky a mince
a keď som bol malý tak HP nálepky
inak som kedysi zbierala tie obrázkové papieriky rovnako ako @trdelniiiq