viem ze biela znamena priatelstvo a cevňrvena lasku........ale ja som dostala oranzovuu hehe a kamos co mi ju dal ze si mam ceknut co to znamena....ale ja nwm najst ze co tak sa vas pytam
"Oranžová farba ruží je výsledkom génovej mutácie žltého a červeného kvetu, a preto aj oranžová farba predstavuje nesebecké nadšenie a vášnivú túžbu. Lepšie to už ani nemôže byť."
Oranžová farba ruží je výsledkom génovej mutácie žltého a červeného kvetu, a preto aj oranžová farba predstavuje nesebecké nadšenie a vášnivú túžbu. Lepšie to už ani nemôže byť.
*Červená ruža* – Darca ňou vyjadruje slová : "Ľubim ťa" .. je spojená s vášňou, nehou a jednoznačne láskou.
*Biela ruža* – je symbolom nevinnosti, čistoty, úcty. Biele ruže daruje muž, ktorý sa zatiaľ snažil svoje city pred objektom túžby utajiť. A tiež vyjadruje aj pravdu. A hovoria "Chýbaš mi".
*Žltá ruža* – vystihuje radosť. Darca si nadovšetko váži vaše priateľstvo, no nemá v úmysle viazať sa. Sloboda je preňho zatiaľ na prvom mieste.
*(svetlo)Ružová ruža* – darca prejavuje vďačnosť a obdiv. Takáto ruža je symbolom šťastia. Môžete ich darovať niekomu, kto si zaslúži vaše uznanie.
*(tmavo)Ružová ruža* - hovorí "Ďakujem ti".
*Krémová ruža* – neodmysliteľne k nej patrí prívlastok zmyselná, okúzľujúca, milostivá...
*Fialová ruža* - osoba sa zaľúbila na prvý pohľad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Daj mu , ale tu ruzu naspat !!
Oranžová farba ruží je výsledkom génovej mutácie žltého a červeného kvetu, a preto aj oranžová farba predstavuje nesebecké nadšenie a vášnivú túžbu. Lepšie to už ani nemôže byť.
(www.messaggiamo.com/sk/gardening/34897-rose-meanings-explained.html )
Ujo google našiel
*Červená ruža* – Darca ňou vyjadruje slová : "Ľubim ťa" .. je spojená s vášňou, nehou a jednoznačne láskou.
*Biela ruža* – je symbolom nevinnosti, čistoty, úcty. Biele ruže daruje muž, ktorý sa zatiaľ snažil svoje city pred objektom túžby utajiť. A tiež vyjadruje aj pravdu. A hovoria "Chýbaš mi".
*Žltá ruža* – vystihuje radosť. Darca si nadovšetko váži vaše priateľstvo, no nemá v úmysle viazať sa. Sloboda je preňho zatiaľ na prvom mieste.
*(svetlo)Ružová ruža* – darca prejavuje vďačnosť a obdiv. Takáto ruža je symbolom šťastia. Môžete ich darovať niekomu, kto si zaslúži vaše uznanie.
*(tmavo)Ružová ruža* - hovorí "Ďakujem ti".
*Krémová ruža* – neodmysliteľne k nej patrí prívlastok zmyselná, okúzľujúca, milostivá...
*Fialová ruža* - osoba sa zaľúbila na prvý pohľad.
+ *Sušená ruža* - je koniec.
*ORANŽOVÁ RUŽA* - Vášen, túžba, chtíč..
oranzova ruza sex
zlta ruza priatelstvo a zmierenie sa
biela ruza poziadanie o ruku alebo svadba
modra ruza tuzbu
cierna ruza smutok alebo koniec vztahu
je to presne takto