@stage hádam dostávať 1 cent za každý príspevok.. vieš si predstaviť koľko som už birdzu musel zarobiť prachov sa všetky kliky a príspevky a blogy a hviezdičky a kadečo ďalšie??
@johnysheek to je vlastne pravda, takže víťaz sem bude chodiť už len za prachy, fajn.
@e12e , vyberá autor 2-miliónteho príspevku, ale budem sa snažiť, aby som to bol ja. Zostáva už len 74 138 príspevkov, t.j. stane sa tak cca 10-15 júla.
@bangbangboom@flussica jasné, že vieme, že to tu bolo už ale 4 krát. preto navrhujem súťaž o cenu pre autora 2-miliónteho príspevku.
@johnysheek kdeže! chýba ešte 73 897 príspevkov. Všimni si, že pred 2 dňami to bolo ešte 78 370 príspevkov(@11 ), čiže za bežné dva prac.dni tu pribudlo 4 473 príspevkov, čo je cca 2 200 príspevkov denne. Máš ale pravdu, v odhade dátumu som sa sekol. Bude to trošku dlhšie trvať, asi 33 dní. Neviem ale posúdiť, či sa sem cez prázdniny prispieva viac a o koľko, takže môj odhad je, že 2-miliónty príspevok sa dosiahne v dňoch 27.-29.júla.
@flussica ja nehovorím, že ju vyhrám, ja ju len chcem vyhrať, možno sa mi to nepodarí, ale keď bude pod mojim príspevkom číslo 2 000 000, zapíšem sa navždy do dejín birdzu k tomu...... neznámemu, čo dosiahol prvý milión. ...ale ďalší si bude musieť počkať na tretí milión možno tak dva roky, hehehe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
súhlas s týmto podpísal každý pri registrácii.
PS :
POZOR! ZOSTÁVA UŽ LEN POSLEDNÝCH 78 394 príspevkov do DVOCH MILIÓNOV!!!
si ma poriadne rozosmial, vďaka
@johnysheek nie, kto najviac prispieval, ten tu vlastne najviac spamoval.
@demonicbass zamodri si koment a uvidíš to čísielko pod komentom, hej?
inak, páči sa mi to slovo "zamodri"
@e12e , vyberá autor 2-miliónteho príspevku, ale budem sa snažiť, aby som to bol ja. Zostáva už len 74 138 príspevkov, t.j. stane sa tak cca 10-15 júla.
@bangbangboom @flussica jasné, že vieme, že to tu bolo už ale 4 krát. preto navrhujem súťaž o cenu pre autora 2-miliónteho príspevku.