momo je moja prezyvka asi od 4 rokov a glamorous som zacala pouzivat pred 5 rokmi, lebo sa mi paci to slovo ako znie aj styl glamour (videla som pri istej kozmetikej znacke ediciu miss glam, kedy som si to slovo odvodila a este aj fergie neskor potom vydala song glamorous )
jeden od mena obohatený o interpunkčné znamienko a je veľmi lukratívny a mám naňho cé v krúžku, a všade, kde ten nick nájdete, som to ja (teda dúfam, že sa nikto neregistroval pod tým nickom na nejakých pochybných stránkach, lebo... to potom nie som ja
druhý (tento) čiastočne od priezviska a lebo je to vlastne pekné meno ako také na ten ale nemôžem mať cé v krúžku, lebo ten je väčšinou obsadený
Velký čierny diviak.. diviaky sú úžasné zvieratá. hrdé, inteligentné, silné, ale nie agresívne, ak im dáš pokoj. ale keď mu skusis kusnúť do hrbu, kľudne ti rozláme všetky rebrá. Vraj sú špinavé, ale to si myslia tí, čo nevedia rozoznať relevantné kvality. takže väčšina gádžov, čo ma majú za blázna, pretože si nežijem ich počestný konformný životný štýl.
Vybral som si ho, lebo mam rad Gigera, lebo mam rad aliena z filmov a hier, a lebo sa citim byt iny ako ostatni (z grectiny xenomorph by malo byt inotvary, alebo cudzotvary).
Volám sa Ivo, keď som bol malý tak sme mali Volvo, tak som bol Volvo, potom sme mali Daewoo tak som bol Dejvo a potom sa z Daewooa stal na slovensku Chevrolet, tak som chevro. Tadaaa
lebo keď som kedysi dávno ešte písal veľa poviedok a úvah a podobne, tak obvykle večer/v noci, a všimol som si že vo väčšine prípadov ich dopíšem okolo polnoci, tak som na konci začal písať čas dokončenia vo formáte "25. 4., Midnight + 20 minutes", a povedal som si že sa mi to páči a bude to zároveň dátum aj podpis.
A vzniklo to tak, že sa jedna baba snažila vysloviť priezvisko môjho brata a vyslovila ho ako Sveter... A potom spoznali mňa a zistili, že som Svetrova sestra, tak som Sveter
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
a znamená auč, ak by ste to nevedeli sami od seba.
niektoré vysvetlenia ma zabíjajú, vážne
ja mám také nudné nicky...
jeden od mena obohatený o interpunkčné znamienko a je veľmi lukratívny a mám naňho cé v krúžku, a všade, kde ten nick nájdete, som to ja (teda dúfam, že sa nikto neregistroval pod tým nickom na nejakých pochybných stránkach, lebo... to potom nie som ja
druhý (tento) čiastočne od priezviska a lebo je to vlastne pekné meno ako také na ten ale nemôžem mať cé v krúžku, lebo ten je väčšinou obsadený
(Ale minule som náhodou zistila, že v nejakej podivnej rpg mám menovkyňu v Gardevoir... ehm... radšej som to detailnejšie neskúmala
lebo sa mi páči
lebo moje meno
len som dala prec to prve a aj tak je ich tam dost
@hoperpohroma tak..aby neboli všetky nadpisy také fádne
a @arcadefire alá profesorovi sa to páčilo, ak si dobre spomínam
pošli kilo aspoň..na ciga a kafe
A vzniklo to tak, že sa jedna baba snažila vysloviť priezvisko môjho brata a vyslovila ho ako Sveter... A potom spoznali mňa a zistili, že som Svetrova sestra, tak som Sveter