skínov,neprispôsobyvých občanov,mládež,ktorá nemá čo od rozkoše,len sa každý voľný čas ,,rozjebávať,, s fľašou v ruke,tých,ktorý si myslia že sú najmúdrejší,matematiku,chémiu a aj ich priateľku na f,nespravodlivosť,týranie zvierat,ľúdí,kohokoľvek...neznášam keď mi zateká do topánok,neznášam zadržiavanie moču a taktiež údery do píštaly a iných častí vyššie položených...a...je toho veľa...a hlavne keď nieje doma kečup!
keď sused o 3 ráno túruje po mojím oknom svojho favorita...Alebo keď máti s otcom po sebe cez víkend ráno "kričia" (ach...prečo musia mať také silné hlasy...-.-) a mňa tým zobudia...
@malcharek vieš ja mám v triede 29 spolužiakov a z toho je 27 báb a z tých 27 sa dá vychádzať ako tak len z 3, ostatné sú také že ťa na každom kroku len ohovárajú, správajú sa jak kurvy a podobne a ja ich mám mať rada, len za to že som podľa nich blázon, za to že sa nespávam z každým chalanom ktorého poznám a nesprávam sa jak oni, neobliekam sa jak oni, mimochodom som metalistka tak si vieš predstaviť asi aké peklo každý deň prežívam...
@yasmin tak tomu ver..ja ked som dosiel von okolo kosola som siel tusim mal som kulty a dlhe vlasy a ciere oblecenie tak som pocul na druhy den ze som satanista....a vtriede to bolo tak ze baby absolutne nic...ale nelutujem...idem si svoje...
@malcharek lenze to nepatri pod slobodu prejavu ale pod diskriminaciu osob a skupin ludi a ked budeme tolerovat reci, coskoro pridu aj ciny. neviem ako ty, ale podla mna taketo veci rozhodne v poriadku nie su
neznášam všetko čo je s rybami a neznášam pohľad na krv preto nemám aj rada prírodopis a nemám rada sašu miu a ešte vikinu a ešte neznášam namyslenosť a totálnu hlúposť človeka. a neslušnosť. a ešte svoje akné
@malcharek to je debata nadlho. pokial nehadzes vsetkych do jedneho vreca, tak to nie je az take zle. ale taky zajko30, semhaforas, pissoff, stmortiis, aryanprincess, matheusko a par dalsich nevyraznejsich, to je odpad tohto webu
@antifunebracka no to je pravda som tu asi len mesac a pol...ako mysli nazormy????alebo su ozaj tvrdy ´´rasisti´´...ja som tiez istym sposobom rasista...mne vadia romovia ale nevasia my absolutne cernosy cerveny ani zlty.. sorry za pravopis.
hnusnu reštauračnú stravu, závistlivcom, doktorov a zvlašt jednu zubnú pi.u, a v nemocnici jednu staru kravu čo ma vždy vytočí ako minule, bolela ma chrbtica a kázala sa mi vyzliesť do naha a potom na mňa čumela ako pijavica, kde by jebla zubami.........filip
je toho dosť..skôr mi niektoré evci prekážajú a čo zo srdca nenávidím? hm.neviem presne ale dosť ma vytočí, ak ma niekto poučuje alebo sa snaží na mňa vyvšovať.. a neznášam keď niektorý ľuďia vravia, že môj pes má mať náhubok...
Keď sa niekto vcíra. Keď poviem NIE, tak to tak aj myslím, ale ak ma niekto otravuje kvôli tomu ešte ďalšiu polhodinu som schopná zabíjať. Potom tie statusy na facebooku, niektorí si to mýlia s denníkom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
ale inak budík ! neznášam budík !
@tomice27 tiež sa pripájam klamstvá..
ale aj iné veci ako ignoranstvo a pod.
tiež ubližovanie zvieratám,...atd
Na ľuďoch neznášam pretvárku a umelosť.
potom nenávidím väzivový prstenec okolo mitrálnej chlopne,
priestor medzi anulus fibrosus sinister a anulus aorticus vyplnený väzivom a ...je toho viacej hehe!
ale nie, ja mám svoje srdce rád =o)
pokrytcov, ktorí nadávajú na pokrytcov
všeobecne tých čo vodu kážu................
nekvalitu, ktorá má až hrozivé následky
» sk.wikipedia.org/wiki/Justin_Bie...
-keď sa na mňa niekto pozerá s ľútosťou
-keď sa musím ovládať
-gy(i)mnázium
-hrubosť
-vulgarizmus
-všetky stádové mánie
-ignorovanie , potláčanie kreativity
-keď niekto nerozumie, prečo nelúbim mäsoo..