bez raňajok si neviem prestaviť jediný deň...aj keď sa zobudím od 10-12 tak sú to pre mňa raňajky, cez týždeň keď skoro vstávam do školy tak okolo 5:30 mám raňajky...zvačša je mama doma ráno tak mi vždy urobí hemendex alebo nejaký koláč...
ja doma neranajkujem, len cez vikendy a to parky a take dristy , cez tyzden mam v skole desiatu a tu stale tie hnusne sladke ranajky , med, dzem, bageta a maslo, granko a rozne blbe keksiky :T
ja mám fázy. fáza cereálie a musli, fáza slané tj rohlík alebo chleba s niečim, fáza sladké pečivo. teraz som vo fáze sladké pečivo tj niečo orechové, makové, tvarohové..
hlavne jem sacharidy a každý deň sa snažím jesť na raňajky niečo iné a keďže jem len 3x do dňa,na večeru sa snažím veľa zeleniny + športujem,tak si doprajem výdatné raňajky,ale s mierou,pretože som mala vo zvyku sa doslova prepchávať ráno a dopadlo to tak,že som potom nemohla nič robiť. Dnes som raňajkovala biely jogurt s ovsenými vločkami a so škoricou,mliečnu ryžu,1 bio celozrnný chlieb s Cottage sýrom a pažítkou,pohár hrozna,jablko,kamilkový čaj. Zabudla som,že hneď po prebudení si dám pohár vody a chvíľku po raňajkách,keď som ešte hladná,si zohrejem ešte šálok mlieka. Zajtra mám v pláne okrúžlané jablká so škoricou,bio biely jogurt s ovsenými vločkami so škoricou,čaj,cereálie fitness s mliekom. Raz za čas mávam palacinky s ovocím a puding + horúcu čokoládu s mliekom. Najmenej mávam koláč. Ak mám ráno tréning,tak preferujem ovsenú kašu s medom a so škoricou + ovocie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
cez víkend kakavko a nejaké rožky...
cez vikend/prazdniny/chorobu nic