ja osobne zujem zuvacky alebo kusem nechty viem strasny zlozvik ale je to tak dalej vrieskam na cele sidlisko a bucham klopkam robym neskutocny ramus :_D
no veci som ešte našťastie nezdemolovala, aj keď boli potreby buď píšem len tak, čo ma napadne do nejakého wordu alebo najlepšie notepadu, keď nie je PC po ruke, tak stačí aj servítka alebo mobil a dlháá smska a tiež, kričím, nadávam na všetko, čo za to nemôže a tak...
keď ma niekto alebo niečo nastve, strašne nadávam a potom si musím ísť dať cigu, lebo by ma asi roztrhlo ... ale nieje dobré keď som naštvaná a pritom mam vypité... vtedy zpi..ujem každého kto mi príde do cesty... mala by som sa vtedy trošku krotiť,buď nepiť-alebo sa vtedy nehádať
snazim sa ukludnit. Ako dnes cely den. Snazil som sa ukludnit, nadaval som, mlatil som do stola a nakoniec sa prestal rozculovat lebo tie pri...... vidle aj tak nejdu
pustim si muziku, buchnem do dacoho, nakricim na brata,napisem vsetko vsetko vsetko co ma napadne na papier alebo len tak do wordu...to je inaksie celkom ucinne potom si to citam citam a ze jezis no trapne riadne, a sa ukludnim potom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ja proste...Vybuchnem...A potom to ľutujem.
a niekedy sa schovávam pod stolom
Skutočne naštvaná - ticho sedím a obzerám si nechty.Vnútorný hnev.