Čo zvyknete svojej partnerke/svojmu partnerovi povedať po sexe???
Ja som sa totiž včera po sexe poďakoval, čo som predtým ešte nikdy neurobil a partnerka sa poďakovala tiež... o hodinu sme to rozoberali, že čo vlastne ma povedať jeden druhému po sexe a či vôbec je čo povedať?! ...to ďakujem sa nám potom zdalo troc
to nebol problem, maly sa od placu unavil a zaspal, ale este tu bol starsi syn (3) a ten bol na poschodi kukal simpsons 22. seria a kedykolvek mohol prist dole
to len pri jednorazovkach ked ma m nakupene hojne a neriesm tam meno ci zuzka alebo andrea, ale tak standardne pri dlhsom vztahu som nikdy neriesil nieco ako co teraz povedat, nechat tomu volny priebeh a netrepat nasilu somariny...
že dakujem joj ,to čo za hlob ? a tie komenty ma dorážajú ..že "platím " a pod to čo dávate
ja nič nevravím ...lebo žiadny nebol ..ale po zblížení a pekných chvíľach partnerovi poviem ..hm ..neviem ani ,sme tíško ..vychutnávame tú blízkosť atd ..alebo ked tak vyznania lásky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
...Podla mna lepsie moznosti, ako dakovat
...Hoci aj tak sa da
"si prekrásna "
to bola popoludnajsia rychlovecka... ja by som aj dal druhe kolo, len nevedela kedy rodicia pridu a v obyvacke jej plakal novorodenec
to nebol problem, maly sa od placu unavil a zaspal, ale este tu bol starsi syn (3) a ten bol na poschodi kukal simpsons 22. seria a kedykolvek mohol prist dole
preco?
A kedze tvrdis, ze to bola rychlovka... Tak za tu sa aj patri podakovat
...Asi teda aj suhlasim
@stodvacinkar
ale nie ..
no a toto je este tema ktora sa da rozoberat, lebo neni to moja sukromna vec, viacerych sa to moze tykat a aj sa prejavili
zatiaľ to vždy skončilo tým že "máš už dosť ? "
že díki ? trochu vtipné ale na rozosmianie by som to použil
ale tak asi by som povedal že " bola si dobrá " ak by to bola pravda alebo "milujem ťa " ak by to tiež bola pravda
bol by som sám proti sebe, nevieš si ani predstaviť, koľko maju podnikatelia prachov, treba ich pumpnúť ako sa dá................ ...........filip
-chceš fajčiť?
-ďakujem, dobré to bolo
-čo Ty, chalan, ako sa máš?
-zas som dopŕhlená
"Milujem ťa, láska"
"Jááááj, to bolo super !"
Zvyčajne sa k sebe túlime a rozprávame sa chvíľku po tom, ako dokončíme robotu
Pokiaľ by som brala tabletky, asi by som povedala "idem sa umyť" alebo "prosím ťa, utrieš ma?"
@n0win0u ja som minule drahému povedala "nejdeme si zapáliť?" A on že mu čítam myšlienky
a zvlast ked som prisla na zakladatela ankety
Ale "dakujem" to veru nebude
ja nič nevravím ...lebo žiadny nebol ..ale po zblížení a pekných chvíľach partnerovi poviem ..hm ..neviem ani ,sme tíško ..vychutnávame tú blízkosť atd ..alebo ked tak vyznania lásky