kedysi som nevypila ani deci coca-coly..proste som ju neznasala a davala som prednost kofole..a teraz neviem preco je to presne naopak..kofala mi prestala chutit...viem ze coca-cola je umely humus, ale nepijem ju casto, takze sa s tym nejak zvlast nezaoberam
Bez ameriky by sme boli presne tam kde sme teraz , len by bolo menej obezity a menej konfliktov
Vies totiz to my Europania sme vybudovali civilizaciu teda aspon tu u nas , ked v Europe ten.... maloval Monu Lisu alebo Beethowen skladal symfonie tak v Amerike kreslili po jaskynach a stielali v Saloonoch do vzduchu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
193 komentov
Ale neviem si predstaviť, že ked idem do kina, že by som si kúpila niečo iné ako plechovku coca-coli
inak nepijem nič sladké bublinkové, ja najradšej čistú vodu a čaj.
ale nemal by som pit ani jedno...len to prospieva mojej rucickam na vahe ist stale dalej a dalej
Kofolu hociaku, okrem tej bez cukru
umele sladidla, to je umelina, vlastne ropa............
ale keď už tak kofolu
ale tie vianocne edicie skoricove, hviezdickove su humus.. dufam ze o rok bude stromcekova a potom s prichutou salat a ryba :-!
a coca cola to je nic proste sladka americka brecka
» en.wikipedia.org/wiki/Mecca-Cola...
ale ja ju nepijem,lebo je to hnus.
@19 bez "ameriki" by si sedela v drevenici pri sviecke, a nosila kroj a krpce.
Vies totiz to my Europania sme vybudovali civilizaciu teda aspon tu u nas , ked v Europe ten.... maloval Monu Lisu alebo Beethowen skladal symfonie tak v Amerike kreslili po jaskynach a stielali v Saloonoch do vzduchu