Zacnem robit novy projekt console application jazyk c++ nazov napr. projekt1 prvy otazka pre je pripona .cbp a nie .cpp dam finish na lavo mam projekt1 pod nim Sources a tam main.cpp a v nom uz je daco ale ja chcem svoje tak dam file... C/C++ source potom
@jakub96 - btw, odporučil by som ti nainštalovať si Microsofťácke Visual C++, tam podobné problémy nesúvisiace so samotným programovaním mať nebudeš (alebo ich bude úplné minimum), plus má oveľa lepší Intellisense
Mal som dakedy v Code::Blocks taky problem, ze ked som chcel spustit program vypisalo mi nieco podobne ako tebe s compilerom. Kadeco som prenastavoval v Nastaveniach atd atd, nepomohlo nic.
Nakoniec som sa vykaslal na to a odinstaloval som to. Predtym pri instalacii som nechal cestu pre priecinok kam to ma nainstalovat prednastaveny, nakolko pouzivam Win 7 tak ho drblo do Program Files(x86), neviem ako to stym suvisí ale neslo mi to koli tomu. Takze, program som naistaloval na ine miesto a ziadny problem nemam do teraz...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ani dev-C nie je kompiler, to je tiež len editor.
prečítaj si a postupuj podľa tohto:
» wiki.codeblocks.org/index.php?title...
( » www.microsoft.com/visualstudio/en...
Nakoniec som sa vykaslal na to a odinstaloval som to. Predtym pri instalacii som nechal cestu pre priecinok kam to ma nainstalovat prednastaveny, nakolko pouzivam Win 7 tak ho drblo do Program Files(x86), neviem ako to stym suvisí ale neslo mi to koli tomu. Takze, program som naistaloval na ine miesto a ziadny problem nemam do teraz...