dokazal som vydrzat dva mesiace bez tychto uvedenych veci na PC som mal zaracha kvoli znamkam a mobil som ani nepouzival... a doma som bol minimalne takze telku som nepozeral...
na meisiac nie ale v pohode na tyzden ako niekdy ked nechcem ist na net a robit si veci na notebooku necham ho v skole a mam fpi apon je vyhovorka preoc som nebola na nete a nemohla poslat spoluziakom nejake veci "pokazil sa mi ntb, ostal v skole, prepac"
tak Tv pozerám dokopy za týždeň2-3 krát, PC hry absolutne už nehrávam....takže Internet si radím medzi moje najoblúbenejšie činnosti takže námam dôvod sa ich vzdávať ale neni problem vydržať aj také 3 tyždne pripade ten mesiac to som ešte neskušal maximalne som bol bez netu 2,5 tyždňa ale to doslovne bez kontaktu TV aa PC.. Mobil neustále použivam ale nie na gemblenie hier.. iba hudba ... volanie fotenie to vždy a všade
hudba sa da prehravat aj bez ihlodu, mobil a Internet sa pouzivaju len na komunikaciu, zvysok su nezmysle... takze ak by som mal komunikaciu riesenu nejako inac ako Internetom, tak... neni problem.
ja som bola vyse mesiaca bez netu, ked som si obliala pocitac. kym mi ho opravili, trvalo to mesiac a pol. zo zaciatku mi to chybalo, ale potom som si zvykla a vobec mi to nechybalo. chybat mi to zacalo, az ked sa skoncili prazdniny a v skole od nas chceli, aby sme si nasli doma nieco na nete. ale bez mobilu si to asi ozaj neviem predstavit. iba teoreticky...
a vysielačku vy som mala? aspon na 10 km?? ak by som ju mala tak bez ostatných by som vydržala..bez problémov..pretože hry nehrávam , od internetu závislá niesom, síce od mobilu aj hej lebo náramkové hodinky nenosím TV kukať nepotrebujem a mp3 aj tak počúvam len sem-tam
Bez netu by som v pohode vydržala mesiac, však donedávna som ho nemala vôbec A keď neni net, tak aspoň PC hry potešia... Ďalej hudba. Tú mám v notebooku, v mobile aj v mp3 prehrávači...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Internet mi je životu dôležitý, hudbu musím mať stále a hry treba na prežitie nechutnej všednej reality
Bez netu by som v pohode vydržala mesiac, však donedávna som ho nemala vôbec A keď neni net, tak aspoň PC hry potešia... Ďalej hudba. Tú mám v notebooku, v mobile aj v mp3 prehrávači...
Mobil potrebujem hlavne kvôli času...
internet-to sa v pohode da vydrzat
TV-hocikedy mi vypadne,tak uz som zvyknuta
MP3-da sa vydrzat
..cize mobil..ako aj ked mi nikto nevola alebo co, su to aj moje hodinky a budik a aj tam mam pesnicky