Neviem, či sa všetkým pri behu tvoria také nenormálne husté sliny, ktorými nejdú ani prehltnúť ani vypľuť, ale hádam, že okolo tretieho kilometra by som sa nimi zadusila.
....na intráku sú samí cudzí ľudia a dokonca aj ked spím...
....by ma počulo asi tak milion ľudí a viezlo by sa to zo mnou celý život....
.....čo ak by na mňa niekto civel a všetci tam majú len plachty a sú rovnaký a ak by som odpadol by som sa musel spoľahnúť na cudzích a čo ja viem čoo...
....tak spievanie pred cudzími je najhoršie čo môže byť a mi to tak stiahne hlas...
...niekomu cudziemu sa nedá prihovoriť lebo hovorím bud moc potichu alebo nahlas a potom sa vyľaká...
...tak to je zo všetkého asi najhoršie lebo tam stále niekto na mňa pozerá a niekedy priamo alebo cez zrkadlá na stenách...
....a behu sa nebojím lebo aj ked hrám hodinu futbal a behám tak potom nejdem spať ale jazdím na bicykli a takých desať km netrvá ani hodinu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
taky palko bruchalys by ti vedel porozpravat
Okrem telefonovania do rádia som vyskúšal všetko, až tak hrozné to nebolo, len 10 km beh je pre mňa zatiaľ veľa, pomaly sa ale na tom pracuje
@11
A toho behu.....veď ja mám hrôzu aj keď mám bežať 12 minútový beh :/ :/ proste nie som športový typ, nazvime to takto
A chvalabohu s pravdepodobnosťou 99% už nikdy v živote také nebudem musieť absolvovať
....by ma počulo asi tak milion ľudí a viezlo by sa to zo mnou celý život....
.....čo ak by na mňa niekto civel a všetci tam majú len plachty a sú rovnaký a ak by som odpadol by som sa musel spoľahnúť na cudzích a čo ja viem čoo...
....tak spievanie pred cudzími je najhoršie čo môže byť a mi to tak stiahne hlas...
...niekomu cudziemu sa nedá prihovoriť lebo hovorím bud moc potichu alebo nahlas a potom sa vyľaká...
...tak to je zo všetkého asi najhoršie lebo tam stále niekto na mňa pozerá a niekedy priamo alebo cez zrkadlá na stenách...
....a behu sa nebojím lebo aj ked hrám hodinu futbal a behám tak potom nejdem spať ale jazdím na bicykli a takých desať km netrvá ani hodinu...
....a tak
hovorila som to aj v momente, kedy sme tam šli s kamošmi na poldeci, zasmiať sa na tých ľuďoch
teraz to nehovorím, pretože po 10 poldeci som tam stála a spievala a bolo to úplne super