ja mám rada celkovo čokoládu,,ja som na nej totiž závislá ale najradšej mám orieškovú ale s tými malými orieškami,,potom aj bielu,,a uplne zbožnujem Milku,,všetky druhy hlavne jahodovú :
zjem kazdu. Ale bielu zjem len malo kedy. ako nieze by mi nechutila ale nechuti mi ked je jej vela. A dost dlho som nemal cokoladu. uz ani neviem aka to je chut.
hmmmm cokolada...moja najoblubenejsia vec mnam neuveris ale prave jednu v tejto chvilu jem Milka je najlepsia a moja uplne naj naj naj je karamelova.. a horka taka ale dobra a kvalitna musi byt nad 70% kakao mnam mnam mandlova a orieskova tiez ujde biela fuj!
@8 jeziiiis...karamelova milka...to je genialne nieco, ze? ...a inac mam rada marcipanovu orionku, biele cokolady, cokoladu s chilli, jahodovu milku, milku s mliecnou (alebo jogurtovou???) naplnou a aj horku ...
a nemam rada orieskove- dostavaju sa medzi zuby...bleee
@22 jj ta je najlepsia ja mam este zasoby par tych cokolad v izbe heh takze pohoda aj tu marcipanovu ORION som mala nedavno-strasne dobra! nebola tu ale moznost ze nugatova tusim,ta patri tiez k tym NAJ hlavne ta belgicka bonboniera
inak je to zaujimave,ja jedavam skoro len same sladkosti najme teda cokolady a vobec z toho nepriberiem,stale so chuda ani vyrazky sa mi nerobia zo sladkosti lebo som pocula vela ludi sa stazovat na t
zjem všetko v čom je čokoláda ale tak najviac mi chutí horká a potom Milka Silver(biela s kuskami jahôd...mňam...:- a Milka karamelová...ale tá je trošku moc sladká ale aj tak mi chutí mňam čokoláda ste mi mali čo pripomenúť
milujem som jedla od milky....orieskovu...ta bola uzastna....ale tak nemam vyberanu cokoladu ktoruuu mam najradsej,ale viem,ze ktoru nemusim...a bielu cokoladu fakt,ze bez tej sa zaobidem vzdy a vsade...ale inac seetky
MILKU..setky druhy..obycajnu,orieskovu,jahodovu,karamelovu a najmenej z nich mama rad bielu ale aj figaro a rozne ine ...setky okrem horkych a polskych cokolad..ble sice obcas mam chut aj na horku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a nemam rada orieskove- dostavaju sa medzi zuby...bleee
Proste bez cokolady nemozem.
pridávam zopar komentov tiež z čokoladovej diskusie
celú tvár si do nej schovám
nemáš šancu skaziť mi náladu
bublinková má oči aj zozadu
zdenka to vystihla