um...jasne 70%na z lidlu, dolfin, alebo uz spominana vivani - pre mna absolutny top.
v akomkolvek obchode so zdravou vyzivou najdes dobru cokoladu, ak si ochotny citat zlozenia tak aj niektore supermarketove.
Ak zoženieš kakaové bôby, budeš mať 100pro istotu. Bioobchody a tak.
Nebudem písať konkrétnejšie značky, na tom nezáleží.
Je to proste theobroma cacao, posvätný pokrm/nápoj : )
Nie už sa take nepredávajú, na celom Slovensku už nie je takej čokolady. Co na Slovensku.. na celom svete!!
To zijes niekde v nejakej malej dedine kde je jeden fresh a nikde inde si ešte nebola abo co? Nepochopím
inak dám tip na vyše 70% čoko, vegan, bez palmáču (ak si dobre pamatam) tuším s trstinovým cukrom, nejkym tym certifikatom ze nenarusa prales za 70centov v lidli...
vivaldi maju skvele obrazky,.... ale minule ma sklamali cimsi...palmacom alebo laktozou kde to netrebalo vobec...
a i tie bôby odporúčam! (minule som skoro kúopila strukovinu "bôby" lebo to vyzeralo ako trocha rperastené kakaové bôby, bolo 6AM a stalo to asi 1,5E a ja som neverila ze taka cena a ze proste kakaove boby len tak v sámoške
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
v akomkolvek obchode so zdravou vyzivou najdes dobru cokoladu, ak si ochotny citat zlozenia tak aj niektore supermarketove.
Nebudem písať konkrétnejšie značky, na tom nezáleží.
Je to proste theobroma cacao, posvätný pokrm/nápoj : )
To zijes niekde v nejakej malej dedine kde je jeden fresh a nikde inde si ešte nebola abo co? Nepochopím
vivaldi maju skvele obrazky,.... ale minule ma sklamali cimsi...palmacom alebo laktozou kde to netrebalo vobec...
a i tie bôby odporúčam! (minule som skoro kúopila strukovinu "bôby" lebo to vyzeralo ako trocha rperastené kakaové bôby, bolo 6AM a stalo to asi 1,5E a ja som neverila ze taka cena a ze proste kakaove boby len tak v sámoške