Napriklad moja najdivnejsia bola akurat tak s chilli paprickami...ale nie ten odvar co ponuka Milka cokolada, ale pravu z Mexika...huba ma stipala este 3 dni!
hm, mala som švajčiarsku chili, ale ževraj to bola "lacná značka", tak preto to bolo také hnusné verím, že normálna chutí dobre, veľa ľudí ju chválilo.. ale hento malo takú divnú pachuť proste.. ble
a tie lacné tukové ani nespomínam, to nie je moc čokoláda
@krutafunebracka No fuuuuuuuuuuj....to sa aj taka vyraba?! Ja rada horku cokoladu ale toto vazne muselo byt moc...a ked mala 99% tak co ju drzalo pokope? ci to bol cisto kakaovy bob?
mala som neaku nemecku - chilli, to mi dal kamarat ze daj si, a zjedla som ju normal a sa zacal smiat pozeram ze co je? ze to bola chilli a ani nie ze ma to palilo len mi z toho prislo zle! no prosto nikdy viac! aaa tiez nemam rada tie polske napodobeniny :!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a tie lacné tukové ani nespomínam, to nie je moc čokoláda
@lvanka Však keby si vedela, aký to bol humus...
aaa ešte MELONOVA na tu čokoladu nič nema tak fajne chuti a ešte aj puka
a potom max. do takych 75% je cokolada dobra, vyssie je to ako drevo. raz som si odkusla z kakoveho bobu, no skoro ma kleplo
@balbinka keby si ju niekde stretla daj vediet
hej ta tuha kakaova, bleee
ja som raz jedla nejaku horku s prichutou canabis, to bol GRC!!!!!
Dávajú to tam ako darček, celkom sa to dá jesť