jop, takze ta pesnicka je uz trosku otrepana (a vysla daavno), ale za to mozeme podakovat (jednemu) slovenskemu radiu, inak sa mi paci, jedina, asi, co nie je depkoidne ladena na rozdiel od ostatnych z albumu viva la vida and blablavla
Néééééééééééééé! Toto my ludia nerobte... ked pocujem slovo Coldplay hned dostavam hudobný orgazmus!!! ( pri všetkej počestnosti)
A konkrétne táto pieseň ma neuveriteľne fascinuje. Ona vôbec nie je tuctvová a a ko sa snažím tak ju aj napriekm všetkému nemôžem zaradiť do žiadneho špecifického žánru... je prosto skvelá a ten videoklip OMG! iní umelci.... zbožnujem britpop!!!! DD
ááááááááááááááááááááá
aj dosku na výkresi mám s nimi ozdobenú.....
Bozicku ze coldplay... ach jééééééémine!
ze clodplay... cítite ako to znie... normalne sa mi robi husia koža... si musim isť dačo od nich pustiť.....
@cy3aha ono hocičo čo sa hrá dokola aj keď je to dobré sa zhnusí. Jak napr. DESmod, všetko, čo vypustia sa hrá celé leto dokola všade a slovákom to už riadne leze na nervy podľa komentárov na DESmod na nete, pritom sú skutočne jedni z najlepších na sk scéne Dobré veci by mali púštať, ale nie dokola, aby to už tú skladbu nekazilo.
ale keď si tak vezmeme coldplay je na hudobnej scéne dosť dlho a nowe albumy sa nedaju porovnávať so starým dobrým coldplay....tam boli supeeer song. takže vrelo odporúcam album Parachutes !!!
@16 skôr by som to nazval termínom, že šli s trendom, určitej šablonovitosti. Chytľavá melódia, text a bum! Máme tu rádiový hit na celé leto, samozrejme, predajnosť a úspešnosť tým pádom zaurčená. Spravíme pár koncertov v rámci PROMO CD a predaja stúpajú, nabalujeme sa. Asi tak celé.
Mne sa celkom paci, ja ked ju nepoznam z radia, kedze pocuvam jedine FM. Nie je tuctova, ma zaujimavy text a v spojeni s druhou verziou klipu (akoze Depeche Mode) je fakt dobra...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A konkrétne táto pieseň ma neuveriteľne fascinuje. Ona vôbec nie je tuctvová a a ko sa snažím tak ju aj napriekm všetkému nemôžem zaradiť do žiadneho špecifického žánru... je prosto skvelá a ten videoklip OMG! iní umelci.... zbožnujem britpop!!!! DD
ááááááááááááááááááááá
aj dosku na výkresi mám s nimi ozdobenú.....
Bozicku ze coldplay... ach jééééééémine!
ze clodplay... cítite ako to znie... normalne sa mi robi husia koža... si musim isť dačo od nich pustiť.....
--------------------------------COLDPLAY----------------------------------------
milejm vááááááááááááás
revolustionares wait for my head on a silver plate lalááá
coldplay 4ever!!!!
.......................................dobre ale uz trepem uz som ticho...áá zastavte ma niektooooo!!!!!
ale keď si tak vezmeme coldplay je na hudobnej scéne dosť dlho a nowe albumy sa nedaju porovnávať so starým dobrým coldplay....tam boli supeeer song. takže vrelo odporúcam album Parachutes !!!
ano XY je jeden nezabudnutelny album a radim ho k najlepsim ake boli kedy vydane..
14.
stare veci od Coldplay su genialne..teraz klesli..
ved prave.. stava sa z nich radiova sracka co mi je velmi luto...
druhy zdravy nazor po marle tlieskam