- osobne mi vadi pozadie, vyrusuje ma od dolezitej casti stranky, cize od textu
- na hlavnej stranke nemas spravne kodovanie textu, Š, Č a ine su inym fontom ako zvysok textu
- horne menu ukazuje default text "You can use WP menu builder to build menus"
- footer je z 50% prazdny, vsetko zarovnane dolava
- header to iste
zmeniť pozadie a header.. v podstate nieje zlý len neladí z ostatkom..chcelo by to celý nadpis "comicbox" zmeniť na obrázok na celý vrch stránky ak mi rozumieš..názov aj obrázok môže ostať ale chce to roztiahnuť možno pridať doprava nejakých filmových hrdinov atd..a preložiť všetko do slovenčiny.
+ som zvedavý keď sa ti naplní menu kde budeš dávať seriály..spravil by som tam len tému "seriály" a ked na to prídeš mišou otvorí sa ti ponuka..a miesto všetkých seriálov čo tam máš by som tam dal trebars témy ako novinky , fórum , kontakt , kino/tv vysielanie, titulky atd..
Ty vole , možno si spravím aj ja D..má to potenciál ..ale chce to viac ľudí-redaktorov (ak teda robíš sám).Bude to dlhý boj , snaď si na to pripravený
keby si v buducnosti uvazoval nad tym, ze by si tam chcel mat rubriku s recenziami jednotlivych cisel konkretnych komiksov, daj mi vediet a mohol by som pre teba pisat. mam v pull liste niekolko titulov a tiez nie je problem co to aj upiratit a precitat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
- osobne mi vadi pozadie, vyrusuje ma od dolezitej casti stranky, cize od textu
- na hlavnej stranke nemas spravne kodovanie textu, Š, Č a ine su inym fontom ako zvysok textu
- horne menu ukazuje default text "You can use WP menu builder to build menus"
- footer je z 50% prazdny, vsetko zarovnane dolava
- header to iste
+ som zvedavý keď sa ti naplní menu kde budeš dávať seriály..spravil by som tam len tému "seriály" a ked na to prídeš mišou otvorí sa ti ponuka..a miesto všetkých seriálov čo tam máš by som tam dal trebars témy ako novinky , fórum , kontakt , kino/tv vysielanie, titulky atd..
Ty vole , možno si spravím aj ja D..má to potenciál ..ale chce to viac ľudí-redaktorov (ak teda robíš sám).Bude to dlhý boj , snaď si na to pripravený
Menu hore mám teraz zoradené podľa abecedy a počtu príspevkov v kategórii. Keď už toho bude viac tak to prerobím rozumnejšie.
Momentálne prekladám tému ale má to 205 riadkov tak mi to trochu trvá.
Viem, že je na stránke ešte veľa roboty ale pracujem na nej ešte s 2 kamarátmi tak nám to ide v celkom dobrom tempe.
@trdelniiiq nad recenziami komiksov sme uvažovali hneď od začiatku tak ak máš chuť môžeš sa k nám pridať a písať.