Ahojte... Mam 15 rokov...Minule leto som spoznala chalana..bol velmi zlaty hned akomsme sa spoznali sme si padli do oka..vtedy som este zatial nemala ziadny vaznejsi vztah len kamaratstvo... Zacali sme si pisat prv len tak obycajne ptm dovernejsie.... Neskor sme sa stretli nahodne na meste a bolo super...sformovala sa parta z jeho a mojich kamosov a tak sme chodili yse roka von... Nikdy medzi nami nic nebolo sice on dalnjasne najavo ze nechce vztah iba si uzit no ja som nemala zaujem...medzitym so! Mala aj prvy vaznejsi vztah takze som sa snazila potlacit to no pochopila so! Ze ho lubim... Mame vela spolocneho a zaroven sme dst rozdielni... Nedavno sme boli na byte a dost ma tam pred vsetkymi ponizil... Proste necakala so! To od neho a ptm sa uz neozval...ani von nezavolal nic...povedal ze na to jebe a pritom na fb pridava romanticke citaty no aby aspon napisal to nie...na jednej strane si mysli! Ze je to pomsta ze som neurobila to co chcel teda len sa vyspat a konec...co by ste na mojom mieste robili vy? Dakujem a blbe komenty si nechajte
@alex458 kaslem na neho uz asi mesiac aj na jeho kamosov ale mrzi ma to kus s kamoskami z partie lebo odvtrdy sme boli uz len parkrat von a postupne to prestalo akoby to nestacilo aj oni sa zacali chovat hnusne... Tak som som sa rozhodla ze si zachovam odstup... To bolo asi naj!epsie rozhodnutie
@wowko ich voláš kamošky? sú to hlupe falošné nuly čo nevedia čo kamarátstvo je, nezahadzuj sa s ľudmi, ktorí menia názory tak rýchlo a ktorí sa kvôli jednému debilovi prestanú baviť s kamarátkou
Kamarátky si nájdeš nové a pre jedného chalana slnko nesvieti, pokiaľ ťa serie a nevieš to zmeniť, asi to tak má byť a lepšie je postupne na to zabúdať a hľadať v živote šťastie inde a ešte raz, poznáš nových ľudí a prídeš na nové myšlienky. Čo robia deti v tvojom veku sú výrazné pubertálne výlevy a neber to moc vážne, lebo vidia krátkozrako.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov