jednoznacne rodina pretoze ozaj dobri priatelia sa ti po case stavaju rodinou...
Medzi rodinou a studiom to je tazke ale jednoznacne keby niekdo blizky ochorel tak by som urcite prerusila studium koli nemu pretoze to mozu byt posledne chvile jeho zivota a potom by som mala vycitky...a o peniazoch to netreba ani debatovat...vzdy sa zidu ale nie tak ako ostatne veci....
tak vzhladom nato zesu tu iba 4 moznosti tak je to stazene no ale tak vzhladom nato ze rodina nieje az tak podstattna tak ju vylucujem a potom priatelia no to je dost nestabilny pojem takze aj ten som vylucil a studiou je dolezite aleja uprednostnujem peniaze a pracu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Medzi rodinou a studiom to je tazke ale jednoznacne keby niekdo blizky ochorel tak by som urcite prerusila studium koli nemu pretoze to mozu byt posledne chvile jeho zivota a potom by som mala vycitky...a o peniazoch to netreba ani debatovat...vzdy sa zidu ale nie tak ako ostatne veci....